SlayForMoney Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Znači skužio sam da imam problem sa aftermarket zimskim felgama, rupe u kojima su vijci su jako uske i većina gedora ne stane unutra da bi se odvrnuli. Problem je što ako mi se dogodi sranje na cesti imam rezervu ali onda neću moći odvrnuti vijke sa ovim serijskim ključem koji je u autu. Vulkanizeri imaju one nastavke za udarne odvijače koje oni koriste i oni mogu stati, da li postoji u prodaji nekakav adapter sa kojim bi mogao povezati takav nastavak i serijski ključ za kotače (19 veličina)? Bi se moglo takvo nešto napraviti jednostavno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Kupiš u bauhausu ovakvu produžujuću polugu i gedoru koja stane... ovo nije bilo više od 60,70kn ja mislim 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 T-ručka, nastavak i gedor za felge. Jeftino, a dobro rješenje. Zamotaš i u gepek s tim. Poslano sa mog SM-N970F koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlayForMoney Posted February 18, 2021 Author Share Posted February 18, 2021 On 2/17/2021 at 11:57 AM, BM0021 said: Kupiš u bauhausu ovakvu produžujuću polugu i gedoru koja stane... ovo nije bilo više od 60,70kn ja mislim O jbmti zašto ja ovo nikad nisam vidio u bauhausu.... Riješen problem, idem odmah danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Ja sam bio našao u onom kod ranžirnog, nije baš bilo uočljivo, mislim da na onom kao auto odijelu. Meni trebalo za motor jer zadnji kotač ide na 150nm pa nije išlo bez poštene poluge Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Toga zna čak biti u velikim Intersparima na auto odjelu...60-ak novaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 O jbmti zašto ja ovo nikad nisam vidio u bauhausu.... Riješen problem, idem odmah danasKtc 59,99 ak sam jucer dobro zapamtioPoslano sa mog SM-A515F koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now