Jump to content

Recommended Posts

Posted

Znači skužio sam da imam problem sa aftermarket zimskim felgama, rupe u kojima su vijci su jako uske i većina gedora ne stane unutra da bi se odvrnuli. Problem je što ako mi se dogodi sranje na cesti imam rezervu ali onda neću moći odvrnuti vijke sa ovim serijskim ključem koji je u autu. 

Vulkanizeri imaju one nastavke za udarne odvijače koje oni koriste i oni mogu stati, da li postoji u prodaji nekakav adapter sa kojim bi mogao povezati takav nastavak i serijski ključ za kotače (19 veličina)? Bi se moglo takvo nešto napraviti jednostavno? 

Posted
On 2/17/2021 at 11:57 AM, BM0021 said:

Kupiš u bauhausu ovakvu produžujuću polugu i gedoru koja stane... ovo nije bilo više od 60,70kn ja mislim

O jbmti zašto ja ovo nikad nisam vidio u bauhausu.... Riješen problem, idem odmah danas

Posted

Ja sam bio našao u onom kod ranžirnog, nije baš bilo uočljivo, mislim da na onom kao auto odijelu. Meni trebalo za motor jer zadnji kotač ide na 150nm pa nije išlo bez poštene poluge

Posted

O jbmti zašto ja ovo nikad nisam vidio u bauhausu.... Riješen problem, idem odmah danas
Ktc 59,99 ak sam jucer dobro zapamtio

Poslano sa mog SM-A515F koristeći Tapatalk

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...