Jump to content

Cerada za zaštitu od tuče

riceburner

Recommended Posts

Tražim preporuku cerade za zaštitu od tuče. Znam da nema te cerade koja bude zaštitila od neke velike, ali ovo do lješnjaka eventualno oraha bi imalo smisla ?

Ima li netko da to koristi, pogledao ovo po bauhausima i slično, svi imaju iste po različitim cijenama. Spreman sam dati do 2000 kn za XL veličinu...

Zahvaljujem

• 2 years later...

Malo dižem temu od kolege

Jel možda netko u međuvremenu nabavio kakvu ceradu za preporučiti? Svi vidimo da vrijeme u zadnje vrijeme luduje, a kako uskoro idem na more (nema garaže), htio bi bar donekle zaštititi auto.

Ja sam naručio u Withcar ceradu protiv tuče, pa ćemo vidjeti kakva je. Piše da spriječava kondezaciju na vozilu pa me bas zanima dali je istina to, ja sam je najviše kupio radi zaštite od sunca jer auto dosta dugo stoji u dvorištu.

• Like 1

Spriječavanje kondenzacije ti je u smislu dva mala prozorčića na vrhu bočno... A zaštita od tuče ti je u smislu par mm debele spužve neke koja je dosta mekana na dodir. Na sreću nisam je još isprobao protiv tuče, ali ne djeluje mi nešto jako uvjerljivo. Ja razmišljam investirati u još neku deblju deku ili nešto pa s tim "podebljati" zaštitu barem po krovu pošto imam panorama staklo

1 minute ago, Oggy said:

Spriječavanje kondenzacije ti je u smislu dva mala prozorčića na vrhu bočno... A zaštita od tuče ti je u smislu par mm debele spužve neke koja je dosta mekana na dodir. Na sreću nisam je još isprobao protiv tuče, ali ne djeluje mi nešto jako uvjerljivo. Ja razmišljam investirati u još neku deblju deku ili nešto pa s tim "podebljati" zaštitu barem po krovu pošto imam panorama staklo

E pa to je i moj neki načelni plan, ako baš najave veliko nevrijeme da stavim nekakve deke ispod 

Imam 2 cerade sa withcara

Kondenzacije nema.

Cerada izbljedi nakon 2 dana sunca.

Cerada nije namjenjena za sunce(raspast ce se).

Debljina po meni ublazit ce..spasit nece

• 3 weeks later...
On 04. 07. 2024. at 14:58, pacey said:

Imam 2 cerade sa withcara

Kondenzacije nema.

Cerada izbljedi nakon 2 dana sunca.

Cerada nije namjenjena za sunce(raspast ce se).

Debljina po meni ublazit ce..spasit nece

ma da raspast ce se? Ja je najvise zbog toga i kupio jer auto mi stoji u dvoristu ja nisam u hrv, pa sam kupio da ga zastitim od sunca. 😅 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...