ante_st Posted December 11 Share Posted December 11 Imam cudan problem, pa me zanima ima li tko isti (možda na drugom autu). Radi se o bmw x1 u11 2023 Spojen je na carplay wireless i kad god dođem na naplatne kučice (ne enc nego normal) konekcija se izgubi i moram opet spajati carplay preko mobitela na auto. jednostavno kao da nikad nije bilo uključeno. i to samo na hac kučicama (probao sve od dubrovnika, dugopolje, zg, granica s srb 😄 ) do čega je to? događa li se kome drugom? jel to enc radari jebu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter Posted December 12 Share Posted December 12 Nikad čuo / doživio.. Iako idrive kod mene je generaciju stariji od tvojeg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlayForMoney Posted December 12 Share Posted December 12 15 hours ago, ante_st said: jel to enc radari jebu? možda netko sa više RF znanja može iskopati frekvencije na kojima ta oprema radi da ti potvrdi da li je to uopće realan scenarij ali ne bi me začudilo da je. cijeli RF spektar je zagušen i često se dogodi preklapanje, glazbenici muku muče svakih par godina sa zabranama određenih wireless mikrofona jer se u frek preklapaju sa mobilnim mrežama, neki walkie-talkie su znali čudno djelovati na audio opremu itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted December 12 Share Posted December 12 A nisam baš siguran da bi RF frekvencija utjecala na bluetooth. Ako se ne varam bluetooth radi na 2.4 GHz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted December 12 Share Posted December 12 Meni se yna desiti da mi prekine na krato reprodukciju zvuka na wireess android auto kada prođem naplatne... Na par sekundi samo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlayForMoney Posted December 13 Share Posted December 13 vidim da ima hrpa topica o tome na netu, uključujući i bmw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted yesterday at 09:28 Share Posted yesterday at 09:28 Jučer pričao s jednim likom i isto mu se dešava na Superbici, naplatne plus neki granični prijelazi. Veli da je jednom stao i pitao i da su rekli da je rentgen u pitanju. Ima mi to smisla na granici, al na naplatnim bas i ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted yesterday at 15:51 Share Posted yesterday at 15:51 rentgen? jel to oni ljude zrace bez dopustenja na prijelazima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted yesterday at 15:59 Share Posted yesterday at 15:59 7 minutes ago, Gabre said: rentgen? jel to oni ljude zrace bez dopustenja na prijelazima? Vjerovatno si negdje potpisa da može, jako sitnim slovima 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now