gandi Posted Tuesday at 16:41 Share Posted Tuesday at 16:41 Dobar dan, Treba mi preporuka kome od navedenih odvesti auto na zamjenu vjetrobrana. Prvenstveno me zanima kvaliteta posla, a ne financijski dio. Mani iz not a problem --> kasko placa, ne ide iz mog dzepa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted Tuesday at 17:11 Share Posted Tuesday at 17:11 Onda ne znam zašto uopće razmišljaš o ičemu osim ovlaštenog servisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted Tuesday at 19:24 Author Share Posted Tuesday at 19:24 Razmisljam samo zato jer Carglass i Laus rade iskljucivo stakla i ne jebu ih haube i blatobrani, a Porsche radi sve pa i stakla. Carglass kao i Porsche stavlja originalno staklo i popratne dijelove, pretpostavljam da i Laus isto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted Wednesday at 15:43 Share Posted Wednesday at 15:43 Cudno da to mozes raditi izvan ovlastenog. Ja sam za Golfa 7 mijenjao u Zubaku, sve bilo ok i ove godine za Focusa u Grand autu al oba puta je moralo bit u ovlastenom a sad unatrag par godina te cak i jebu tocno u koji moras otic. Poslano sa mog SM-S911B koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacho Posted Thursday at 09:10 Share Posted Thursday at 09:10 (edited) Ništ te ne jebu, odmah veliš da auto ide u ovlašteni na zamjenu, čak veliš točno u koji ide Je probaju kenjat al im ne uspije Edited Thursday at 09:11 by Dacho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted Thursday at 10:42 Share Posted Thursday at 10:42 Bas glume majmune s time, posvadao sam se jednom na mrtvo ime. Imaju dogovorene cijene s nekim pa zajebavaju. Veli on ide auto tam i tam, reko nejde nego ide tu di ja hoću...auto je tamo kupljen i sve servisirano tamo tak da me ne zanimate. Nisu radili problema kasnije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted Thursday at 20:20 Share Posted Thursday at 20:20 Ništ te ne jebu, odmah veliš da auto ide u ovlašteni na zamjenu, čak veliš točno u koji ide Je probaju kenjat al im ne uspijeJebu kad dobije procjenitelj nagradu od servisa Poslano sa mog SM-S926B koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted yesterday at 07:26 Author Share Posted yesterday at 07:26 I koji je na kraju zakljucak, tko bolje radi taj posao Porsche, Carglass ili Laus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacho Posted yesterday at 10:48 Share Posted yesterday at 10:48 (edited) 14 hours ago, biciklist said: Jebu kad dobije procjenitelj nagradu od servisa Poslano sa mog SM-S926B koristeći Tapatalk Ma može j... kolko oće kad mu velim da auto ide u taj i taj ovlašteni i gotovo, nema on nikakva prava određivati gdje će se popravljati, njegov posao je napisati izvid štete i papa a to kaj ima dogovor s nekim nek si okači o rep, kao i ovi sa tehničkog Edited yesterday at 10:48 by Dacho Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted yesterday at 10:50 Share Posted yesterday at 10:50 Ma može j... kolko oće kad mu velim da auto ide u taj i taj ovlašteni i gotovo, nema on nikakva prava odreÄ'ivati gdje Äe se popravljati, njegov posao je napisati izvid Å¡tete i papa  a to kaj ima dogovor s nekim nek si okaÄi o rep, kao i ovi sa tehniÄkogPa nema prava, da. Ti biras gdje popravljas i ne mogu oni tu nista. Poslano sa mog SM-S926B koristeÄi Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacho Posted yesterday at 10:53 Share Posted yesterday at 10:53 1 minute ago, biciklist said: Pa nema prava, da. Ti biras gdje popravljas i ne mogu oni tu nista. Poslano sa mog SM-S926B koristeÄi Tapatalk Sam se prave pametni i nameču ljudima ko bogovi pa ljudi šute i odrade kam ih pošalje, a bas mi dizu tlak takvi jebivetri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted yesterday at 13:19 Share Posted yesterday at 13:19 Nametnu onima koji ne znaju da imaju opciju... idem u ovlasteni i to onaj koji ja odaberem.... Uvijek je bilo tako... ali u zadnje vrijeme osiguravatelji cjepidlace za sve moguce stvari... izgleda da je ekipa pocela masovno muljati, pa ti umanjuju stetu gdje god da stignu, zato je ovlasteni najbolji, kad se skinu dijelovi, a od ispod show... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now