Jump to content

Zamjena vjetrobrana Rijeka: PIA / Carglass / Laus

gandi

Recommended Posts

Razmisljam samo zato jer Carglass i Laus rade iskljucivo stakla i ne jebu ih haube i blatobrani, a Porsche radi sve pa i stakla.

Carglass kao i Porsche stavlja originalno staklo i popratne dijelove, pretpostavljam da i Laus isto.

Cudno da to mozes raditi izvan ovlastenog.

Ja sam za Golfa 7 mijenjao u Zubaku, sve bilo ok i ove godine za Focusa u Grand autu al oba puta je moralo bit u ovlastenom a sad unatrag par godina te cak i jebu tocno u koji moras otic.

Poslano sa mog SM-S911B koristeći Tapatalk

Bas glume majmune s time, posvadao sam se jednom na mrtvo ime. Imaju dogovorene cijene s nekim pa zajebavaju.

Veli on ide auto tam i tam, reko nejde nego ide tu di ja hoću...auto je tamo kupljen i sve servisirano tamo tak da me ne zanimate. Nisu radili problema kasnije

• Like 1

14 hours ago, biciklist said:

Jebu kad dobije procjenitelj nagradu od servisa emoji2.png

Poslano sa mog SM-S926B koristeći Tapatalk

Ma može j... kolko oće kad mu velim da auto ide u taj i taj ovlašteni i gotovo, nema on nikakva prava određivati gdje će se popravljati, njegov posao je napisati izvid štete i papa

a to kaj ima dogovor s nekim nek si okači o rep, kao i ovi sa tehničkog

Edited by Dacho

Ma može j... kolko oće kad mu velim da auto ide u taj i taj ovlašteni i gotovo, nema on nikakva prava odreÄ'ivati gdje će se popravljati, njegov posao je napisati izvid Å¡tete i papa

a to kaj ima dogovor s nekim nek si okači o rep, kao i ovi sa tehničkog
Pa nema prava, da. Ti biras gdje popravljas i ne mogu oni tu nista.

Poslano sa mog SM-S926B koristeći Tapatalk

1 minute ago, biciklist said:

Pa nema prava, da. Ti biras gdje popravljas i ne mogu oni tu nista.

Poslano sa mog SM-S926B koristeÄi Tapatalk

Sam se prave pametni i nameču ljudima ko bogovi pa ljudi šute i odrade kam ih pošalje, a bas mi dizu tlak takvi jebivetri

• Like 1

Nametnu onima koji ne znaju da imaju opciju... idem u ovlasteni i to onaj koji ja odaberem....

Uvijek je bilo tako... ali u zadnje vrijeme osiguravatelji cjepidlace za sve moguce stvari... izgleda da je ekipa pocela masovno muljati, pa ti umanjuju stetu gdje god da stignu, zato je ovlasteni najbolji, kad se skinu dijelovi, a od ispod show...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   1 member

• Create New...