Jump to content

Recommended Posts

Posted
Rene, imas brisace za Toyotu Verso 2012g. ?

Ne znam tocno koja su dimenzija, mozda imas po modelu auta, mislim da su oni aerotwin ili kako vec se zovu!

174.40kn/grt sa popustom i PDVom. Bosch Aerotwin.

• 4 weeks later...
Posted
Mogao se isprsiti i za drugi disk ili će to od slijedeće plate ... :D:D:D

S jednim diskom kupim dva Pol auta pa imam jedan. Znaci nakon dvije place imam 4 Pol auta znaci dva normanlna?

Posted

Ate ti i nije bas nesto... Ja sam ih imao gore kad sam uzeo auto i katastrofa su... Kupio serijske oem nove i nebo i zemlja razlika... Pogotovo sa PFC plocicama...

Ate mi je treso gore od stare ves masine, a na ovim oem imam 4 grobnika i ne mrda milimetra...

Posted

Ja sam Ate nisam imao nikakvih problema na svim autima do sada. A org ti tko proizvodi? Prednji su ti ATE ,zadnji Textar. Sam je pitanje od kud su ti Ate dosli. Moj auto grobnika vidio nebude tako da za moje potrebe je to vise nego dovoljno. Da idem na stazu s autom i da si mogu priustit nebi se zajebavao sa tim glupostima nego kupio komplet stoptech i amen.

• 2 weeks later...
Posted

3 god garancije.

Poljska. Upravo danas zamijenio 11god stari OEM akumulator na Combu sa Starlineovim.

Prodajemo ih nešto manje od 2god tak da ti ne mogu iskreno napisati da li su dobri ili loši. :thumbsup:

Posted

Tnx. javim ti se kad cujem dijagnozu na autu sutra, akumulator treba sigurno, samo je pitanje koliko će popravak trajat, nema smisla da kupujem dok ostatak nije gotov.

Posted

Imaš možda Mafra Deca Flash il Tecnocleaner? Ili od neke druge firme tak neki sprej za odmaščivanje al da ne uništava plastiku, lak i sl.?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...