Jump to content

Recommended Posts

Posted
Imas li u ponudi kape amortizera za Clio 1.8 16v 94.g? Trebaju mi same kape bez lezajeva i gornjeg pijata.

165,75 kn samo komplet, SNR

ili

55,25 kn posebno ležaj samo, SNR

29y1hjc.jpg

Posted

E, one žaruljice za žmigavce kromirane kaj si na clio stavio, to je iz tvoje butige il? Tražim to u varijanti za motor znači 10W al niš ne nalazim.

Posted
Reci mi imaš li u ponudi ove najnovije Osram Night Breaker Unlimited H7 te po kojoj cijeni najnižoj?

191,25 kn/grt sa popustom i PDVom. Moram ih naručiti, rok isporuke <2 radna dana.

Posted
To sa suhom krpom samo utrljam i gotov sam? :D Ak je tak uzmi pa se presretnemo danas/sutra.

Ne, to ti je polir pasta. Ispoliraš, obrišeš i to je to. :D

Ono šta ti želiš onda je OVO.

Posted
Trebam nešto da stvori neki zaštitni sloj kad je čist, ono prije mi se čini prikladnije.

Definitivno. Jer em ispoliraš motor, tj. skineš oksidanse i usput naneseš kakav/takav sloj voska.

• 2 weeks later...
Posted

Rene moze cijena za kuplung set ak nije problem

Frendica ce mijenjat, ovi u tokicu rekli da imaju 3 razlicita seta..uglavnom cifre 999, 1146 i 1355kn

Kaj imas ti u ponudi?

radi se o citrenu c3 1.4hdi 50kw 03 god VF7FC8HXB26844770

Posted
Rene moze cijena za kuplung set ak nije problem

Frendica ce mijenjat, ovi u tokicu rekli da imaju 3 razlicita seta..uglavnom cifre 999, 1146 i 1355kn

Kaj imas ti u ponudi?

radi se o citrenu c3 1.4hdi 50kw 03 god VF7FC8HXB26844770

Javim kroz 1h.

U autu sam...:thumbsup:

Posted

Žiga, imaš PM. :thumbsup:

Ajde meni molim te javi cifru za letvu volana, Corsa C, 1.2 55kw, 2004. ..tnx

Javim, ali cijena će biti paprena. Trebao bi provjeriti koliko reparacija košta ili u krajnju ruku polovna.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...