rio_cyber Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 proslijedim dalje informaciju , thx... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 31, 2009 Author Share Posted October 31, 2009 Evo kako jedan dio radkapa izgleda: Link to comment Share on other sites More sharing options...
goc9999 Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 evo ja bio danas po akumulator, banner unibull, decki ga jos i postavili, cijenom sa bio zadovoljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 E debeli jel imas kaj za Renault 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 E debeli jel imas kaj za Renault 4 Misliš na akumulator ili na dijelove? Naravno da imam - pa na Renaultu se najbolje zarađuje :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 evo ja bio danas po akumulator, banner unibull, decki ga jos i postavili, cijenom sa bio zadovoljan Ajde, drago mi je, mislio sam da ćeš mi se prije javit! Hvala :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Ja se moram zahvaliti reneu kaj je išao samnom sinoć u 22 sati po kuplung sajlu u samobor Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 jel imas ove nove fensi brisace za moj bravo (tj kaze kolega s foruma u onom threadu da pasu i od fikusa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 Ja se moram zahvaliti reneu kaj je išao samnom sinoć u 22 sati po kuplung sajlu u samobor Nema veze, zaradio sam 10kn na originalnoj sajli, a potrošio 30kn za bengu....pasus materus - eto šta ti je CUSTOMER SERVICE! I ne, nisam ja išao s tobom nego ti samnom - ako se to tako kaže kada JA tebe vozim u SVOM autu! Daj mi ispunite iTrader peezdeki! jel imas ove nove fensi brisace za moj bravo (tj kaze kolega s foruma u onom threadu da pasu i od fikusa) Imaš PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Misliš na akumulator ili na dijelove? Naravno da imam - pa na Renaultu se najbolje zarađuje :naughty: Dijelove....LOL Trebam brave za vozacka i suvozacka vrata, one uloske sa kljucevima u biti Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Imaš PM. Hoćem i ja PM Meni trebaju brisači za hyundai accent 1996. godište i sonatu 2002 godište Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 Dijelove....LOL Trebam brave za vozacka i suvozacka vrata, one uloske sa kljucevima u biti Uh, to bas i nemam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 Hoem i ja PM Meni trebaju brisai za hyundai accent 1996. godite i sonatu 2002 godite Evo, imas PM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 meni trebaju brisaci za golf 5 2006 godina (samo prednje)... tnx unaprijed!:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 4, 2009 Author Share Posted November 4, 2009 meni trebaju brisaci za golf 5 2006 godina (samo prednje)...tnx unaprijed!:thumbsup: Javim ti tijekom dana. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamirTurbo Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 (edited) Majstore, jel ti citas PM uopce Daj mi sibni broj moba na PM da te nazovem EDIT: Moj bed, vidim da si sada odgovorio Edited November 4, 2009 by DamirTurbo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 4, 2009 Author Share Posted November 4, 2009 Majstore, jel ti citas PM uopce Daj mi sibni broj moba na PM da te nazovem EDIT: Moj bed, vidim da si sada odgovorio :rofl: Nije problem PM, problem mi je internet koji mi je počeo jutros štekat, tj. router. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dooks Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Imaš možda za seat ibizu iz 2001 godine unutarnji desni blatobran? Ako se dobro sjećam kako sam vidio sastoji se iz 2 djela :huh: Može i cijena pa da znam dalje prosljedit info :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 4, 2009 Author Share Posted November 4, 2009 Hoem i ja PM Meni trebaju brisai za hyundai accent 1996. godite i sonatu 2002 godite Hvala na kupnji! :notworthy: Napusi se za davanje broja Ciciju za alat - popusio sam okladu i veceru! meni trebaju brisaci za golf 5 2006 godina (samo prednje)...tnx unaprijed!:thumbsup: Imas PM! Tnx na upitu! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Hvala na kupnji! :notworthy: Napusi se za davanje broja Ciciju za alat - popusio sam okladu i veceru! Ha čuj dok si ti gledao alat on se dočepao broja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikica Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 ovak, trebam svijecice i kablove za svijecice i ako imas ove fensi smensi aero brisace za moju drlju, sierra 2.0 efi ohc masina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 4, 2009 Author Share Posted November 4, 2009 ovak, trebam svijecice i kablove za svijecice i ako imas ove fensi smensi aero brisace za moju drlju, sierra 2.0 efi ohc masina Koje godište? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikica Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Koje godište? 1989, Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 4, 2009 Author Share Posted November 4, 2009 1989, Hvala Hvala tebi na upitu! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Rene hvala na izlasku u susret pri nedoumici i neznanju kad mi je auto proizveden... Sutra cu pokupit i rijesit ostatak dogovora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now