Jump to content

RENEKO autodijelovi - popust na asortiman za forumaše

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Rene please može ponuda za ATE power prednje diskove + pločice (ventilirajući) + spona letve volana (vozačeva strana,može i sa krajnikom) tnx

za moj auto .... 1997 god

Javim ti tijekom dana ili najkasnije u ponedeljak.

Lijep pozdrav i hvala na upitu!

Rene

Rene please može ponuda za ATE power prednje diskove + pločice (ventilirajući) + spona letve volana (vozačeva strana,može i sa krajnikom) tnx

za moj auto .... 1997 god

To sam te i ja baš htjeo pitat..Koliko bi koštalo i dali ima ATE power(prednji diskovi i pločice) za mog SAAB-a....900 turbo 1994 god?? Tnx

To sam te i ja baš htjeo pitat..Koliko bi koštalo i dali ima ATE power(prednji diskovi i pločice) za mog SAAB-a....900 turbo 1994 god?? Tnx

Nažalost, nema ATE Power za tvoj auto:

24.0325-0119.1

Trade Numbers: 525119

Fitting Position: Front Axle

From MY: 09/1996

Ø: 288 mm, Br. Disc Thickness: 25,0 mm, Min. thickness: 22 mm, Brake Disc Type: Vented, Finish: Alloyed / High-carbon, Surface: Coated, Num. of holes: 5, Supplementary Article/Supplementary Info 2: With screws

Nažalost, nema ATE Power za tvoj auto:

24.0325-0119.1

Trade Numbers: 525119

Fitting Position: Front Axle

From MY: 09/1996

Ø: 288 mm, Br. Disc Thickness: 25,0 mm, Min. thickness: 22 mm, Brake Disc Type: Vented, Finish: Alloyed / High-carbon, Surface: Coated, Num. of holes: 5, Supplementary Article/Supplementary Info 2: With screws

sory kaj te gnjavim..ali mislim da su mi pločice kao sa vectre b V6....pa daj vidi jel paše taj disc? tnx

Javim ti tijekom dana ili najkasnije u ponedeljak.

Lijep pozdrav i hvala na upitu!

Rene

Evo naša san ih tu u st,diskovi+pločice sa jebenim popustom 888 kn ... sorry šta san te gnjavia ali hitno mi je za prominit pa cu morat ovo kupit odma ...

Evo naša san ih tu u st,diskovi+pločice sa jebenim popustom 888 kn ... sorry šta san te gnjavia ali hitno mi je za prominit pa cu morat ovo kupit odma ...

Nema problema. :thumbsup:

Jbga, hića je hića.

Svejedno, hvala na upitu! :thumbsup:

Pločice pašu, diskovi ne. Provjerim još u ponedeljak da budem 100% siguran.

Ock...hvala ti puno...bar znam da ne paše sa ničeg...jbm ti auto...moral bum opet preko interneta naručit iz ENG......:doh:

Ock...hvala ti puno...bar znam da ne paše sa ničeg...jbm ti auto...moral bum opet preko interneta naručit iz ENG......:doh:

Ipak NEĆEŠ morat - PAŠU diskovi od Vectre V6, a za nju ima Power varijanta. :cheer:

Sad sam došao u firmu gdje imam detaljnije kataloge.

Strpi se do ponedeljka navečer da ti javim cijenu.

Ipak NEĆEŠ morat - PAŠU diskovi od Vectre V6, a za nju ima Power varijanta. :cheer:

Sad sam došao u firmu gdje imam detaljnije kataloge.

Strpi se do ponedeljka navečer da ti javim cijenu.

TI SI KRALJ....imaš sladoled u MC od mene..... :notworthy: :thumbsup:

• 2 weeks later...
svaka cast reneu iako posta drka covjek je po drugi put isao slat =)

Uh...izhebali me...:D

jel mi mozes vidit sta imas po pitanju djelova ovjesa (seleni, nosaci amortizera) za is200 2004 godina.. pa pusti tu kad stignes..

Daj mi pošalji PM sa podacima o autu (model, obujam, snaga, godište i broj šasije) pa ti javim.

Zahvaljujem. :thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...