Marek Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 O,hvala,napokon su dosle Kaj nisi ti diskove narucio??? Imam doma freona malo pa dopunimo ti sistem da se ne pregrijava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grof Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Preuzeo sam jucer diskove i plocice. Brzo, efikasno, dobio kaj sam trazio. Preporuka! :thumbsup: Zahvaljujem, Rene! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 13, 2011 Author Share Posted July 13, 2011 Preuzeo sam jucer diskove i plocice. Brzo, efikasno, dobio kaj sam trazio. Preporuka! :thumbsup: Zahvaljujem, Rene! Hvala tebi na povjerenju! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Ja se nikad nisam javno zahvalio Reneu kad sam od pokojnog starog P-206 uređivao... ...svi djelovi nabavljeni u jednom danu, složena odlična cijena i čak jedan, na kraju, nepotreban dio vraćen, a kako mi drugo ništa tada nije trebalo, vraćen mi je novac...tako je bilo i za Vectru i Hondu... ne kupujem drugdje, jedino ako nešto ne može nabaviti... Hvala Rene :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 14, 2011 Author Share Posted July 14, 2011 :blush::blush: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marxx Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Naručivao par puta neke stvari od Sonax-a,Ngk,Bosch-a,sve došlo u dogovorenom roku,cijena korektna.. preporuka i od mene za Raptora! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 15, 2011 Author Share Posted July 15, 2011 Dosta ekipe me pitalo kako izgleda ta cerada protiv tuče: Ovo je L model, sasvim dovoljan za GTR R35. Spužva/zaštitna pjena koja natkriva krov, haubu i gepek je stvarno debela i vjerujem da u slučaju tuče ne bi smjelo biti nikakvih problema! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 do kada to imas u dučanu da dodjem ispipati, ako mogu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 15, 2011 Author Share Posted July 15, 2011 do kada to imas u dučanu da dodjem ispipati, ako mogu ? Nije više u dućanu, u Combu mi je. Treba frend doć po nju danas. Jučer je Đuro malo pipa' Dođi danas popodne do mene doma oko 16h ili u dućan oko 12h jer tad je auto u firmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Suzuki Swift 1.3DDiS '06; 1. Filter ulja 2. Filter zraka 3. Filter klime 4. Diskovi (orignal) 5. Diskovi (ak ima neki malo sporCkiji) 6. Pločice (za rd.br. 5. ili rd.br.6.) Plus me zanima šta imaš za poliranje i voskanje, sonax i eagle one program i koje su cijene... Od ovog gore pra 3 broja trebam svakako, ova druga 3 ću vidjet koliko mi kočnice još mogu držat, šta će reć mehaničar. Može sve skupa na PM ili ovdje, meni svejedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 15, 2011 Author Share Posted July 15, 2011 (edited) Suzuki Swift 1.3DDiS '06; 1. Filter ulja 2. Filter zraka 3. Filter klime 4. Diskovi (orignal) 5. Diskovi (ak ima neki malo sporCkiji) 6. Pločice (za rd.br. 5. ili rd.br.6.) Plus me zanima šta imaš za poliranje i voskanje, sonax i eagle one program i koje su cijene... Od ovog gore pra 3 broja trebam svakako, ova druga 3 ću vidjet koliko mi kočnice još mogu držat, šta će reć mehaničar. Može sve skupa na PM ili ovdje, meni svejedno. Javim ti za dijelove. U kakvom stanju ti je lak? Ako je u jako dobrom onda ne trebaš ništa osim Eagle One Carnauba cleaner Wax-a. Ako nije, onda ti je moja preporuka Sonax Extreme polir pasta - dvojka. A ako baš želiš da ti uzmem novce, onda uzmi: Sonax šampon s voskom Sonax Glinu Sonax Polir pastu Vosak Sonax spužvu za pranje auta Edited July 15, 2011 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Složio bi si komplet da imam za pranja za ubuduće, dakle ovo sve skupa bi mi bilo ok? Na Swiftu i Fiesti je lak ko nov, al na accentu je zadnje poloiranje bilo kod brbe pred dvije -tri godine tak da trebam nekaj jače za accenta... U biti oću na accentu naučit polirat i prat kak spada, pa to primjenit na fiesti i swiftu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 15, 2011 Author Share Posted July 15, 2011 Složio bi si komplet da imam za pranja za ubuduće, dakle ovo sve skupa bi mi bilo ok? Na Swiftu i Fiesti je lak ko nov, al na accentu je zadnje poloiranje bilo kod brbe pred dvije -tri godine tak da trebam nekaj jače za accenta... U biti oću na accentu naučit polirat i prat kak spada, pa to primjenit na fiesti i swiftu To ti je i više nego dovoljno. Na Swiftu i Fiesti koristi redovito ovaj šampon s voskom i bit će super, a ako ih želiš i ispolirati onda njih odradi sa glinom i Eagle One Carnauba cleaner wax-om kako bi skinuo površinsku oksidaciju. Accenta odradi sa glinom, Sonax 2kom polir pastom i onda koristi ovaj vosak kao "sealant" do bi ti trebalo biti OK. Naravno, postoje i naprednija kozmetika, ali s ovim bi trebao biti čisto zadovoljan (ja od svega koristim samo Eagle One, Sonax šampon i spužvicu na Cliu). Imaš PM sa cijenama dijelova. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 15, 2011 Author Share Posted July 15, 2011 Evo kako "L" cerada izgleda na Nissan GTRu R35: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 2 Rene: Kolko ti je ovaj Eagle One Carnauba cleaner Wax i Sonax šampon s voskom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 15, 2011 Author Share Posted July 15, 2011 2 Rene: Kolko ti je ovaj Eagle One Carnauba cleaner Wax i Sonax šampon s voskom? Eagle one - 43,35 kn Sonax šampon s voskom - 38,08 kn Cijene su s popustom i PDVom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Eagle one - 43,35 knSonax šampon s voskom - 38,08 kn Cijene su s popustom i PDVom. Znam da si isprobo sve pa me zanima koju kombinaciju je bolje uzeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 15, 2011 Author Share Posted July 15, 2011 Znam da si isprobo sve pa me zanima koju kombinaciju je bolje uzeti Ja koristim sljedeće: Na slici su 2 Carnaube jer je jedna bila pri kraju. I na slici nije spužva od Sonaxa - stvarno je dobra a košta cca 30kn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 koja je cijena cerade? ekipa se na bmw forumu raspitivala o tome? jel ju vjetar dize? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 15, 2011 Author Share Posted July 15, 2011 (edited) koja je cijena cerade? ekipa se na bmw forumu raspitivala o tome? jel ju vjetar dize? Teško, zato jer još ispod cerade imaš kopče s kojima se veže cerada - sprijeda i straga. Cjenik: Ako će se uzimati više cerada odjednom, imam prostora za korekciju cijene (čitaj: dodatni popust zavisno o količini). :thumbsup: EDIT: Vidi se na GTR-u na predzadnje 2 slike kopča naprijed i straga. Edited July 15, 2011 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Ja koristim sljedeće: Na slici su 2 Carnaube jer je jedna bila pri kraju. I na slici nije spužva od Sonaxa - stvarno je dobra a košta cca 30kn... Ajd mi spakiraj za sutra Sonax šampon s voskom i tu Sonax spužvu danke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Teško, zato jer još ispod cerade imaš kopče s kojima se veže cerada - sprijeda i straga. Ako će se uzimati više cerada odjednom, imam prostora za korekciju cijene (čitaj: dodatni popust zavisno o količini). :thumbsup: EDIT: Vidi se na GTR-u na predzadnje 2 slike kopča naprijed i straga. ajde idemo se skupiti nas par pa uzmemo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 15, 2011 Author Share Posted July 15, 2011 Ajd mi spakiraj za sutra Sonax šampon s voskom i tu Sonax spužvu danke Sampon imamo, spuzvu ne. Nemaju je u Sonaxu. Javim kad dodje. :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Evo da i ja pohvalim Reneko, ove zime sam uzimao diskove za auto, i plocice, dali su mi popust, i poslali postom, drugi dan je bilo kod mene... Svaka cast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted August 26, 2011 Author Share Posted August 26, 2011 (edited) S obzirom da su ovih dana paklene vrucine, sretnici se voze u klimatiziranim vozilima, medjutim, dosta ljudi ne zna da se o svojim klima/ventilacijskim uredjajima treba i HIGIJENSKI skrbiti: Jednostavna primjena: Ukljucis AC na recirkulaciju zraka na max Pomaknes prednji sic i stavis iza sica preklopljenog Izadjes iz auta i ostavis 15min da tak radi Provjetris auto :thumbsup: Edited August 26, 2011 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now