Jump to content

RENEKO autodijelovi - popust na asortiman za forumaše

Recommended Posts

Malo proljetnog čišćenja ventilacije:

Sonax Klima Powercleaner, 55,25kn/150mL

IMAG0032-1.jpg

Klimatizacijski uređaji su idealni medij za bakterije, plijesni i ostale mikrobe koji mogu uzrokovati ustajali miris i potaknuti alergijske reakcije. SONaX anti-bakterijski čistač klima-uređaja brzo i jednostavno dezinficira ventilacijske sustave. Uklanja neugodne mirise.

I za stare "nostalgičare" - originalna KANEBO "kožica" :lol: :

IMAG0012.jpg

Edited by Raptor6767

pa kao da razrijedi ulje pa da znaju senzori podivljat... ali samo sam CUO... znaci rekla kazala... zato i pitam jel valja šta to i kakva su tvoja iskustva?

Ceratec sam imao u Golfu II 1.6d koji je odradio ~1000000kk, Traficu 2.1d '87, Audiju 100 2.5TDI '92 - nikada sličnih problema.

Naprodavali smo ih se barem 200-300kom ovih godina i nikada mi netko nije spomenuo nešto slično.

Mareku, Fireu, Kevinu, i još bar 2-3 forumaša sam prodao Ceratec i nisu nikada spomenuli nešto takvo.

Sada imam Xeramic Engine Protector u Combu i planiram ga stavit i u Clio.

Pita me ekipa kako je sa održavanjem bijelih felgi...nije bad kad imam:

230400-ohne-Auszeichnung_format_din_a6_300dpi_portrait.png

ironx500.jpg

Efekt je isti, samo je Iron-x moguće i na laku koristiti i košta 4x više. :D

IMG_1535.jpg

IMG_1537.jpg

Ovo je samo ispiranje, bez pranja spužvom. Brzinsko, treba mi valjda 3min za felge.

jel to skine moje crnilo sa bijelih felgi koje perem 2 puta mjesečno?daj da probamo s time moje felge oprat jer do sad sva ta kozmetika vrijedi ako felge perem svaki 3-4 dan dok se ne primi pošteno

Ovisno o stanju felgi, ne očekuj čuda.

Sonax imam u dućanu, a Iron-X sam uzeo preko eBaya. Ako želiš, donesem ti Sonax na Billu u subotu, pa probaj jedan dan.

kupiš litru dimera i razrijediš ga sa 5 litara vode skida sve...

meni najbolja opcija dosad od svih koje sam isprobal :thumbsup:

sonax extreme je jedan od boljih kaj se može kod nas kupit al košta 40-50kn a pakiranje 2l dimera košta 80kn i imam ga skoro cijelu godinu s tim da ga koristim za svašta po kući i van kuće a ne samo za pranje felgi...

Edited by GT Boca

di kupit dimer?

pa imaš ga u prodavaonicama s automaterijalom itd......ja ga recimo kod sebe u dućanu imam i košta 81kn pakiranje 2kg

sta je to dimer? ne zajeb se, neg neam pojma, isto muke po bijelim felgama :) oce ostetit naljepnice na felgama?

evo to ti je to neznam kak da ti drukčije objasnim, hoće bit agresivan ako se ne rijedi kak piše na poleđini za željenu vrstu površine koja se tretira....

dimer.jpg

i naravno nemojte zaboravit prije svakog korištenja protresti jer je dvokomponentan pa se trebaju zelena i bijela pomiješat da bi djelovao :thumbsup:

Edited by GT Boca

Kako taj dimer reagira sa lakiranim felgama nakon npr. 6 mjeseci korištenja? :huh:

Recimo da pereš felge svakih 10 dana. Isto pitanje i za Sonax pošto je Rene rekao da se samo Iron-X može koristit i na laku,a felge su lakirane u bijelu. Thx

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...