Jump to content

RENEKO autodijelovi - popust na asortiman za forumaše

Recommended Posts

Ne, dečki mi slali PM, pa da ih obavijestim - zna mi se nekada desiti da kada otvaram stranicu - da mi ne izađe onaj popup warning da imam PM... :thumbsup:

al ovaj gore desno prozor ti potamni i stoji debeli crni broj koliko poruka imas u inboxu :P

al ovaj gore desno prozor ti potamni i stoji debeli crni broj koliko poruka imas u inboxu :P

Ma, sve mi je jasno, samo kaj to nekada previdim, znalo mi se dešavati, ili da ljudi ne dobe PM zbog punog inboxa (OK, ovdje je to jako teško pošto imamo dosta PMova za saveat :notworthy::thumbsup:).

P.S. Evo kako bumpamo topic...nije ni to loše, neka ljudi vide gdje mogu nabaviti dijelove :rofl:

• 2 weeks later...

trebam diskove i pločice za golf 3 1.9 tdi 81kw.....ali nešto malo bolje,jer sad imam kao neki brembo i jurid pločice,pa posle 2 kočenja preko 160 km/h više nemam kočnice....

šibni cijenu na pm.....thnx...

trebam diskove i pločice za golf 3 1.9 tdi 81kw.....ali nešto malo bolje,jer sad imam kao neki brembo i jurid pločice,pa posle 2 kočenja preko 160 km/h više nemam kočnice....

Moze, javim ti sve na PM kada dodjem do kompa tu na faxu. Da ne pisem po mobu.

Jesi li svjestan kako to zvuci?!

Upravo si rekao da sam/smo pederi...

:haha:

...fak...da preformiliram....

....rene je vrlo uslužan momak..dobio sto sam trazio u bez guzica i pedera...:dance3vs1:

Edited by detroit

Imaš PM :thumbsup:

Imaš možda koji RSG na lageru??

:cool::rofl:

Imam, danas sam ga na kratko ugradio u Alenov R26...išao sam malo isprobati...

Ovo je bio RSG Evo II, bez puštanja gasa...

Dogovorimo se...ionako sam te obećao provozati sa 197.:naughty:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...