biciklist Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 jel ovo neki vonabi bump ili ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 22, 2009 Author Share Posted March 22, 2009 jel ovo neki vonabi bump ili ? Ne, dečki mi slali PM, pa da ih obavijestim - zna mi se nekada desiti da kada otvaram stranicu - da mi ne izađe onaj popup warning da imam PM... :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Ne, dečki mi slali PM, pa da ih obavijestim - zna mi se nekada desiti da kada otvaram stranicu - da mi ne izađe onaj popup warning da imam PM... :thumbsup: al ovaj gore desno prozor ti potamni i stoji debeli crni broj koliko poruka imas u inboxu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 22, 2009 Author Share Posted March 22, 2009 al ovaj gore desno prozor ti potamni i stoji debeli crni broj koliko poruka imas u inboxu Ma, sve mi je jasno, samo kaj to nekada previdim, znalo mi se dešavati, ili da ljudi ne dobe PM zbog punog inboxa (OK, ovdje je to jako teško pošto imamo dosta PMova za saveat :notworthy::thumbsup:). P.S. Evo kako bumpamo topic...nije ni to loše, neka ljudi vide gdje mogu nabaviti dijelove :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikica Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Rene,kada stignes pogledaj PM :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 24, 2009 Author Share Posted March 24, 2009 Rene,kada stignes pogledaj PM :thumbsup: Jesam :naughty:, imaš ga i ti sada. Renda - i ti imaš PM. TNX dečki...:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 25, 2009 Author Share Posted March 25, 2009 Nikica, Renda, Imate PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 26, 2009 Author Share Posted March 26, 2009 (edited) Touche, dejanR, Renda, Imate PM :thumbsup: Edited March 26, 2009 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
detroit Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 ...jel imas što dijelova za starije aute, opel commodre a coupe 1972, motor 2.5, trebaju mi zadnji amortizeri, dijelovi ovjesa...i najbitnije dihtung kartera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 26, 2009 Author Share Posted March 26, 2009 ...jel imas što dijelova za starije aute, opel commodre a coupe 1972, motor 2.5, trebaju mi zadnji amortizeri, dijelovi ovjesa...i najbitnije dihtung kartera... Javim ti...:thumbsup: P.S. Dottore - imaš PM :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 27, 2009 Author Share Posted March 27, 2009 detroit, TomiTraktor, Imate PM. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 30, 2009 Author Share Posted March 30, 2009 Cokolino, Leo Frketic, scuka, dejanR, Nikica, Dečki, imate PM :notworthy::thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 7, 2009 Author Share Posted April 7, 2009 detroit, Imaš PM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
detroit Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 ...vrlo uslužan momak...nisam guzicu maknuo, a dobio sto sam trazio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 9, 2009 Author Share Posted April 9, 2009 ...vrlo uslužan momak...nisam guzicu maknuo, a dobio sto sam trazio... Jesi li svjestan kako to zvuci?! Upravo si rekao da sam/smo pederi... :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Jesi li svjestan kako to zvuci?! Upravo si rekao da sam/smo pederi... :haha: Obmanjivacu:lamo: Morao sam:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 trebam diskove i pločice za golf 3 1.9 tdi 81kw.....ali nešto malo bolje,jer sad imam kao neki brembo i jurid pločice,pa posle 2 kočenja preko 160 km/h više nemam kočnice.... šibni cijenu na pm.....thnx... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 9, 2009 Author Share Posted April 9, 2009 trebam diskove i pločice za golf 3 1.9 tdi 81kw.....ali nešto malo bolje,jer sad imam kao neki brembo i jurid pločice,pa posle 2 kočenja preko 160 km/h više nemam kočnice....šibni cijenu na pm.....thnx... Moze, javim ti sve na PM kada dodjem do kompa tu na faxu. Da ne pisem po mobu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
detroit Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 (edited) Jesi li svjestan kako to zvuci?! Upravo si rekao da sam/smo pederi... :haha: ...fak...da preformiliram.... ....rene je vrlo uslužan momak..dobio sto sam trazio u bez guzica i pedera...:dance3vs1: Edited April 9, 2009 by detroit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 9, 2009 Author Share Posted April 9, 2009 trebam diskove i pločice za golf 3 1.9 tdi 81kw.....ali nešto malo bolje,jer sad imam kao neki brembo i jurid pločice,pa posle 2 kočenja preko 160 km/h više nemam kočnice....šibni cijenu na pm.....thnx... Imaš PM :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 9, 2009 Author Share Posted April 9, 2009 ...fak...da preformiliram.... ....rene je vrlo uslužan momak..dobio sto sam trazio u bez guzica i pedera...:dance3vs1: E, tak već da.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
J@nkinjo Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Imaš možda koji RSG na lageru?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 9, 2009 Author Share Posted April 9, 2009 Imaš možda koji RSG na lageru?? :rofl: Imam, danas sam ga na kratko ugradio u Alenov R26...išao sam malo isprobati... Ovo je bio RSG Evo II, bez puštanja gasa... Dogovorimo se...ionako sam te obećao provozati sa 197.:naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
R5GTT Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 :rofl:RSG Evo II, bez puštanja gasa... daj i meni jedan taj....ako nije skup Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 daj i meni jedan taj....ako nije skup Da covjek ne povjeruje danas mi pohvalio mjenjac, ja sam ostal u soku:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now