Jump to content

RENEKO autodijelovi - popust na asortiman za forumaše

Recommended Posts

Biraj:

309825ae88dab97ad6bc7dac48bf5428.jpg

Obje imaju spužvicu da ti je toplo za papke.

S čime ti čistiš auto? Aha nije nikad na snijegu bio :P

Sve ove metlice gdje god sam vidio su oštre za popizdit, to mora zgrebat auto samo tako..

Zato i tražim nešto pametno... u principu sa ovim plastičnim 'oštrim' dijelom samo šajbe čistim (ali i to nekad šajbu ogrebe) a sa ovim metlastim dijelom po limu...

S čime ti čistiš auto? Aha nije nikad na snijegu bio

Zato i tražim nešto pametno... u principu sa ovim plastičnim 'oštrim' dijelom samo šajbe čistim (ali i to nekad šajbu ogrebe) a sa ovim metlastim dijelom po limu...

O tom metlastom dijelu govorim, čini mi se pregrub...jednom sam naletio čini mi se u Sparu na jedini komad (ali strgana strugalica) koji je metlicu, odnosno niti, imao kao iz dva dijela, prva polovica čvrsta a završeci niti mekani i onak "rskuštrani"...ali je i cijena bila puno veća od ostalih izloženih, brijem oko 80-ak Kn (druge bile 40-50)

Sve svoje aute (osim Clia) čistim sa ovim strugalicama. Ne znam kak plastika može zgrebat staklo? Sad sam prošao palcem i nije vrh oštar.

Te plastike znaju izgrepst sajbu brutalno. Ja sam sebi na ebayu narucio strugalicu sa cvrstom gumom umjesto te plastike. Radila je super 2 godine a onda se ostetila. Sad passata samo spricam s onim za odledjivanje ali nije ni to neka sreca jer ostanu flekovi na bocnim sajbama. Morat cu opet ovu s ebaya uzet gumenu.

Sve svoje aute (osim Clia) čistim sa ovim strugalicama. Ne znam kak plastika može zgrebat staklo? Sad sam prošao palcem i nije vrh oštar.

Zemlja zove Renea, odi na hamburger fali ti proteina

Ne govorim o strugalici za stakla nego o ovoj crvenoj metlici s kontra strane!

Kaj misliš jel može zgrebat lak na autu?

Zemlja zove Renea, odi na hamburger fali ti proteina

Ne govorim o strugalici za stakla nego o ovoj crvenoj metlici s kontra strane!

Kaj misliš jel može zgrebat lak na autu?

Ahaaaaaaaaa.....to ionako koristim samo kad je pršić, ali da može swirlove neke napravit minimalne - vjerujem da može.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...