Alfaludak Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 robi iz crikve na coupeu ima stolijev kuplung, tj 30% jacu korpu i 4 kraka lamelu i drzi brutalno i nije neugodna za po gradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredy Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 ako je taj stoli ok jeli mores dati vise infa kako doci do njega i ko je on?? http://www.stolli.it/ Zovi direktno Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 (edited) HALO! hic mu je dao cjenu 3200 sa svim u zagrebu! :doh:zato sam i pitao zasto se zajebavat sam, uz istu ako ne i vecu cjenu? :drink: pa hic onda ima fine popuste :huh: http://www.performanceclutch.co.uk/p0/20ltr-16v-turbo-1993-1996/240828.htm i nije neugodna za po gradu nakon par tisuca kilometara, do tad se raspada auto :lol: edit: sad sam procitao.. Josey panju jedan, hic je napisao 3200kn za set za punta gt (1.4 8vt) Edited August 25, 2009 by niknejm Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Ima i za mog. Koliko bi to izašlo kod nas? http://www.performanceclutch.co.uk/p0/20ltr-turbo-f28-gearbox-1992-1996/240540.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 toliko koliko pise plus 30tak funti postarine do slovenije Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Znači cca 3200kn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ermin Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 http://www.stolli.it/ Zovi direktno pretpostavljam da pricaju samo talijanski ili??dali da se pozovem na neko ime ili mogu cisto kao no nejm kupac?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cone4u Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 nazovi i kaže dobar dan ,ja sam iz hrvatske, stolli je hrvat. zna hrvatski... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ermin Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 hahaah zakon,ima nas svuda ka govana!budem cim dojdem doma nazvao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 nakon par tisuca kilometara, do tad se raspada auto :lol: aj MOLIM te ne drobi gluposti Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 (edited) ja drobim gluposti? pa nazovi si huana i robija pa ih pitaj kak to izgleda prvih nesto tisuca km na coupejcima bez federa na lameli.. i sam robi mi je rekao da je koma, a ex huanovog sam vozio sa novom novcatom korpom i lamelom takvom i koma je ziva za gradsku voznju. ili ces kretat sa puno okretaja ili se sve trese (fig. "raspada") edit: mislim, meni nije nesh posebno to strasno, ali ko je naviknuo na ugladjenu voznjicu definitivno za njega nije lamela bez federa. Edited August 25, 2009 by niknejm Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa_vd Posted August 25, 2009 Author Share Posted August 25, 2009 hahaah zakon,ima nas svuda ka govana!budem cim dojdem doma nazvao... I traži lućeta,on je gazda! Cijene su ok,ja san sad dosta toga uzima u njega,sve kako smo se dogovorili i dobija je djelove u 2 dana,a ne ko neki naši misecima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 ja drobim gluposti?pa nazovi si huana i robija pa ih pitaj kak to izgleda prvih nesto tisuca km na coupejcima bez federa na lameli.. i sam robi mi je rekao da je koma, a ex huanovog sam vozio sa novom novcatom korpom i lamelom takvom i koma je ziva za gradsku voznju. ili ces kretat sa puno okretaja ili se sve trese (fig. "raspada") edit: mislim, meni nije nesh posebno to strasno, ali ko je naviknuo na ugladjenu voznjicu definitivno za njega nije lamela bez federa. ja imam takav kuplung i nema tih nuspojava mozda jer sam potokario i ispolirao zamasnjak di sjeda lamela robijevog sam vozio oko 300 km i nije bilo nikakvih vibracija Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGON Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Normalno da tebi nema tih nuspojava, kad krećeš na 7000okr. Šalu na stranu, to sam tija i ja sebi stavit, pa mi je reklo par ljudi, da ako mislim vozit auto i po cesti, da mi nije pametno, baš zbog toga šta je navea Nikname. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 ja sam frendu stavio sinter kvacilo sa oprugama na lameli, na pezo 106, prvih tjedan-dva je bilo u redu, i onda je poceo tresti kod kretanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 ja imam takav kuplung i nema tih nuspojava mozda jer sam potokario i ispolirao zamasnjak di sjeda lamela robijevog sam vozio oko 300 km i nije bilo nikakvih vibracija moguce, ali velim ti kaj mi je sam robi rekao (dok ne nasjedne kak treba na zamasnjak bude dosta tresnje, a to ne traje par tisuca km kak sam se zahebavao ali traje nesto kilometara).. anyhow, sigurno trese ako ga sam metnesh :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 novi kuplung bi samo bedak stavio na izmuceni zamasnjak Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 nije bilo vremena.. u nedjelju se islo na SR, a u subotu navecer je kvacilo montirano bilo na pas mater lol valjda ce sad to rijesit kad ga budu ponovo sklapali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Jel treba nekome OMP kuplung? Ide mi narudžba za 15-tak dana pa ak se netko do onda odluči nek se javi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now