Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
  Josey said:
HALO! hic mu je dao cjenu 3200 sa svim u zagrebu! :doh:

zato sam i pitao zasto se zajebavat sam, uz istu ako ne i vecu cjenu? :drink:

pa hic onda ima fine popuste :huh:

http://www.performanceclutch.co.uk/p0/20ltr-16v-turbo-1993-1996/240828.htm

Alfaludak said:
i nije neugodna za po gradu

nakon par tisuca kilometara, do tad se raspada auto :lol:

edit: sad sam procitao.. Josey panju jedan, hic je napisao 3200kn za set za punta gt (1.4 8vt)

Edited by niknejm
Posted (edited)

ja drobim gluposti?

pa nazovi si huana i robija pa ih pitaj kak to izgleda prvih nesto tisuca km na coupejcima bez federa na lameli.. i sam robi mi je rekao da je koma, a ex huanovog sam vozio sa novom novcatom korpom i lamelom takvom i koma je ziva za gradsku voznju. ili ces kretat sa puno okretaja ili se sve trese (fig. "raspada")

edit: mislim, meni nije nesh posebno to strasno, ali ko je naviknuo na ugladjenu voznjicu definitivno za njega nije lamela bez federa.

Edited by niknejm
Posted
  Ermin said:
hahaah zakon,ima nas svuda ka govana!budem cim dojdem doma nazvao...

I traži lućeta,on je gazda!

Cijene su ok,ja san sad dosta toga uzima u njega,sve kako smo se dogovorili i dobija je djelove u 2 dana,a ne ko neki naši misecima!

Posted
  niknejm said:
ja drobim gluposti?

pa nazovi si huana i robija pa ih pitaj kak to izgleda prvih nesto tisuca km na coupejcima bez federa na lameli.. i sam robi mi je rekao da je koma, a ex huanovog sam vozio sa novom novcatom korpom i lamelom takvom i koma je ziva za gradsku voznju. ili ces kretat sa puno okretaja ili se sve trese (fig. "raspada")

edit: mislim, meni nije nesh posebno to strasno, ali ko je naviknuo na ugladjenu voznjicu definitivno za njega nije lamela bez federa.

ja imam takav kuplung i nema tih nuspojava

mozda jer sam potokario i ispolirao zamasnjak di sjeda lamela :cool:

robijevog sam vozio oko 300 km i nije bilo nikakvih vibracija

Posted

Normalno da tebi nema tih nuspojava, kad krećeš na 7000okr.

Šalu na stranu, to sam tija i ja sebi stavit, pa mi je reklo par ljudi, da ako mislim vozit auto i po cesti, da mi nije pametno, baš zbog toga šta je navea Nikname.

Posted
  Alfaludak said:
ja imam takav kuplung i nema tih nuspojava

mozda jer sam potokario i ispolirao zamasnjak di sjeda lamela :cool:

robijevog sam vozio oko 300 km i nije bilo nikakvih vibracija

moguce, ali velim ti kaj mi je sam robi rekao (dok ne nasjedne kak treba na zamasnjak bude dosta tresnje, a to ne traje par tisuca km kak sam se zahebavao ali traje nesto kilometara)..

anyhow, sigurno trese ako ga sam metnesh :lol:

Posted

nije bilo vremena.. u nedjelju se islo na SR, a u subotu navecer je kvacilo montirano bilo na pas mater lol :) valjda ce sad to rijesit kad ga budu ponovo sklapali

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...