vr6girl Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Prednja desna kočnica mi cvili katastrofa...i živcira me do besvijesti,nikako prestati,već mjesec dana. Šta da napravim?jel se to može očistit,pošpricat nečim,itd itd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Probaj par puta agresivno 150-0 km/h Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 dali cvili stalno ili samo kad kočiš? ako ti cvili stalno imaš malo veće sranje. npr, popucaju ti manžete oko klipića, unutra se počinje skupljati prašina i vlaga, ponekad i sam klipić zaruzinavi. neko vrijeme normalno funkcionira, a onda najčešće ostaje blokiran i počinje cviliti iz tog kotača. ovo trenutno ja sređujem... ako ti cvili kad kočiš... hm... promijeni pločice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vr6girl Posted April 23, 2009 Author Share Posted April 23, 2009 Cvili kad kočim,samo ta desna. I pojavilo se to prije par mjeseci,pa prestalo nakon par dana.Pa se opet javilo prije mjesec dana i ubija me dan danas @Touche: probala....očito ne pali možda još par puta,...pa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Otiđi do servisa nek ti očiste prednje čeljusti. Imaju ono neko sredstvo za odmašćivanje ili što već. Isprat će s njim i trebalo bi biti ok. Imao sam sličan/isti problem te su mi ga na taj način riješili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoomby Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 nemoj kocit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 malo vazeljina.... pa prije koliko si zadnji put minjala kocnice? tako ti je i meni bilo kad su plocice bile pri kraju.. malo je cvililo pa bi stalo na koji dan pa onda opet cviiiillll... prominia odjednom i plocice i diskove - muk i tisina.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vr6girl Posted April 23, 2009 Author Share Posted April 23, 2009 pa bila sam na servisu u pon. na pregledu svega i sve ok manje više a ne čini mi se da su još za mjenjanje... @Zoomby: najpametniji savjet do sada...kako to meni nije palo na pamet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Znas li, mozda, koje su plocice u pitanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vr6girl Posted April 23, 2009 Author Share Posted April 23, 2009 E da,nisam napomenula da cvili samo kad lagano stisnem kočnicu.Čim ju jače stisnem prestane. @Touche: ubij me,pojma nemam pretpostavljam da one koje dolaze original na C2 VTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 imas u tokiću sprej za ciscenje. pospricas sa tim, ako ne prestane onda skinut plocice i preletit sa 60 smirgl papirom, ako i dalje cvile onda pogrebat i disk sa smirglom malo, i to u vecini slucajeva radi super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pale Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 ja taj "problem" imam na berlingu, ali samo kod lakseg kocenja, i ne uvijek - ali to je od firme pa ne kocima lagano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivek Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 ma to mora cvilit, imaš SPORCKE žlajfe Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamirTurbo Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 ma to mora cvilit, imaš SPORCKE žlajfe :haha::haha::haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 odvezi posteno downhill sljeme da se prljavstina spali i zbrusi se taj tvrdi sloj plocica ugladjenji od njegznog kocenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
vr6girl Posted April 23, 2009 Author Share Posted April 23, 2009 odvezi posteno downhill sljeme da se prljavstina spali i zbrusi se taj tvrdi sloj plocica ugladjenji od njegznog kocenja evo idem odmah.savršeno vrijeme za to :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 samo ces ju jos vise spaliti, vjeruj mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vr6girl Posted April 23, 2009 Author Share Posted April 23, 2009 @Carek: molim te primjeti određenu dozu ironije u mom postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 srecice to je gal...nije uberauto ....mora nesto cvilit :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Kad si mjenjala plocice zadnji put? tj jesi li ih uopce mjenjala? i kolko km ima auto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vr6girl Posted April 23, 2009 Author Share Posted April 23, 2009 pa ja otkad imam auto (od 9mj/2008.) nisam mjenjala.Auto ima 20 000km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Ok. Onda mislim da nije problem u plocicama, trebale bi bar jos 10tkm napraviti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Klasika na PSA Cvile za ubit kod laganog kocenja nakon nekog vremena. Mozes ih palit i brusit ali konacnoga rjesenja, osim zamjene originalnih diskova i plocica zamjenskima, nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vr6girl Posted April 23, 2009 Author Share Posted April 23, 2009 ok,da rezimiramo.Što ja kao žensko s dugim umjetnim noktima mogu napravit da prestane cviljenje? a da to nije rastavljanje kotača na proste faktore,itd itd itd..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 pitat nekog mehaničara s foruma da pogleda malo, vidi ako se sta da rijesit... mjenjanje nema smisla, bar ja tako mislim, jer cviljenje bi se trebalo izgubit da, al ako koci ok, samo ce pare otic u vjetar, a diskovi bi trebali bit novi s tolko km, a plocice za bar jos 50% tolko napraviti. Malo jace stisci kocnicu, nemoj polagano:lol: Mislim da je i meni znalo nekad cviliti...al evo cisto da ti primjer dam, posto mislim da imamo identicne kocnice na autima, ja sam svoje diskove promjenio na 88000km, jos su mogli bit na autu al uletila prilika za druge...zadnji su super jos uvijek. A plocice sam mjenjo na 48, 70, i sad na 88k km. S tim da sam tek sad opet stavio originalne gore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now