Dado007 Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Evo bas naletio na http://www.eko-val.com/ da peru auto pomocu neke otopine sapuna i jos neceg. Naspriscaju auto, obrisu i prepoliraju... Jel tko to probao i gdje ima tih pizdatija za kupit ? Jel uopce ispadne to pranje dobro, ili je dobra stara voda ipak bolja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 hmmm.ovako jos uvijek sva zmazanoca ˝ostane˝ na autu.. naravno iako oni ˝istrljaju˝to... voda je voda.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dado007 Posted April 25, 2009 Author Share Posted April 25, 2009 Navodno se zmazanoca rastvori s tom "tehnologijom a auto ostane kao ispoliran...e to kao ispoliran me najvise zanima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 znaci natopi ti prasinu blato i ostala sranja na autu tom kemijom, i onda ti istim, ispolira auto? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dado007 Posted April 25, 2009 Author Share Posted April 25, 2009 znaci natopi ti prasinu blato i ostala sranja na autu tom kemijom, i onda ti istim, ispolira auto? :lol: Pa neznam jebo ga ti...zato i pitam da li je netko PROBAO prati s tim sranje i kak je ispalo. Ne zanima me teorija i nagadjanja...zanima me da li je netko to PROBAO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 ne znam, a sta ako ima kamencica po autu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
golfijaner Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 nestanu kamencici u laku :lol: http://www.freedomwaterlesscarwash.com/ http://www.ecotouch.net/ http://www.driwashsolutions.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 nije baš bez vode nego sa litru i pol vode... to je novi eko sustav pranja, ne šteti laku, a smislio ga je neki australac i sad se to putem franšize širi svijetom poput kuge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 meni ne budu strugali po autu s tim... kad ga dovezem iz njive sa oranja, nek ga on opere sa litru i pol vode i malo sredstva za stakla prati koja glupost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dado007 Posted April 27, 2009 Author Share Posted April 27, 2009 nije baš bez vode nego sa litru i pol vode... to je novi eko sustav pranja, ne šteti laku, a smislio ga je neki australac i sad se to putem franšize širi svijetom poput kuge Jesi probao prati s tim ? Ne mislim ja blatni auto poprskat tim i onda brisat...prvo sa vodom isprat dobro pa onda kad ostane onak flekav onda sa tim sredstvom...neznam jel to ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 nije baš bez vode nego sa litru i pol vode... to je novi eko sustav pranja, ne šteti laku, a smislio ga je neki australac i sad se to putem franšize širi svijetom poput kuge znaci kao epidemija pticje gipe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Jesi probao prati s tim ?Ne mislim ja blatni auto poprskat tim i onda brisat...prvo sa vodom isprat dobro pa onda kad ostane onak flekav onda sa tim sredstvom...neznam jel to ok hm..jel to onda poliranje il pranje? Jer ako ti auto vec operes prije toga il isperes makar, pa onda to na auto..jednostavno ne vidim poantu..:huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dado007 Posted April 27, 2009 Author Share Posted April 27, 2009 hm..jel to onda poliranje il pranje? Jer ako ti auto vec operes prije toga il isperes makar, pa onda to na auto..jednostavno ne vidim poantu..:huh: Gle, ako mi je auto blatan normalno da necu s tim prati, ali ako je samo onak od kise flekav ili jako prasnjav ili kaj ja znam, znas kak auto izgleda recimo kad se 2 tjedna vozis a ne peres ga... Pise da auto nakon kaj se s tim sranjem prebrise izgleda kao ispoliran a kad ga perem sa sampnom ok je ali nije to to pa me zanima jel stvarno izgleda kao ispoliran kad se s tim prebrise ili je to prodavanje magle Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 pa nije to sredstvo ljudi , nego neki aparati slični miniwashu al operu celi auto sa litru i po vode... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 pa nije to sredstvo ljudi , nego neki aparati slični miniwashu al operu celi auto sa litru i po vode... ja tu ne vidim stroj:huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleven Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Gle, ako mi je auto blatan normalno da necu s tim prati, ali ako je samo onak od kise flekav ili jako prasnjav ili kaj ja znam, znas kak auto izgleda recimo kad se 2 tjedna vozis a ne peres ga...Pise da auto nakon kaj se s tim sranjem prebrise izgleda kao ispoliran a kad ga perem sa sampnom ok je ali nije to to pa me zanima jel stvarno izgleda kao ispoliran kad se s tim prebrise ili je to prodavanje magle stvarno vidio ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.m. Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 ..to vani već postoji duže vrijeme, http://www.youtube.com/watch?v=EHl81oyXVDE, ali to je za sitne popravke auta opranog prije dva dana, a nije bio u blatu i nije jako zmazan..., nešto kao QD (quick detailer), imam ga ja, od Meguiarsa čuda očekivati od pranje bez vode, kažem, to je više za održavanje među pranjima.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 samo me zanima kaj naprave kad ih nazovem ja kojem auto većinom izgleda kao da sam vozio Camel Trophy i kažem im da dođu na parking kaj ja znam mercatora oprat mi ga... Kaj nazovu me i kažu da mi je auto prezmazan za pranje ili koji k ?:rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 ja tu ne vidim stroj:huh: sorry zaheb, mislio sam na jedan drugi sistem... ovo što vi raspravljate je ovo http://www.ecowash.com.au/content.asp?z=11&c=182&p=496 Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 neka netko isproba i neka javi... ovo mi djeluje zanimljivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now