Jump to content

Pitanje za znalce

speljac

Recommended Posts

AUX je obicno ULAZ, tj dolazni signal sa mp3 playera, mobitela itd

ti mozes stavit HI-LO konvertere tako da od jednog izlaznog signala dobijes RCA ili (ovo kolko vidim nije aktivni woofer) stavit pojacalo koje ima HI input. A spajat ovo na pojacalo od radija, nemoj bolje...

panasonic 5505

koliko sam shvatio, ima AV in, AV out, audio in, audio out, mislim da ima i sub izlaz, ulaz za modul od navigacije, TV tuner i pitaj boga šta sve ne...

neda mi se guglat itražit što sve ima :D

špeljo, u početku dolazi bez navigacije. modul kupiš kasnije. ili uopće ne kupiš ako ti ne treba :D

Edited by gandi

ok, i kaj nije jasno? od zadnjih zvucnika pretvori u HI input, spoji struju i slusaj :D

Znaci zadnje zvucnike, precvikas zicu, dovedes ju do suba i spoji na HI input. Struju pretpostavljam da kuzis?

evo ja sam stavio na serijski radio u autu subwoofer...znaci, trebas konverter hi low, od njega ide na pojacalo, pa na sub...:D nikakva nauka...ili nabavit pojacalo koje vec na sebi ima te ulaze hi low...

:)

evo ja sam stavio na serijski radio u autu subwoofer...znaci, trebas konverter hi low, od njega ide na pojacalo, pa na sub...:D nikakva nauka...ili nabavit pojacalo koje vec na sebi ima te ulaze hi low...

:)

i da procitas gore sta sam napisao vidio bi da si potrosio 3s svog dragocijenog vremena uzalud :doh::notworthy:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...