speljac Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Serijski radio mi najvjerojatnije nema rca izlaz za sub. Nisam ga isčupao van još, ali znam da ima aux izlaz. Dal je moguće nekako spojiti ovaj sub http://www.pioneer.eu/eur/products/25/131/201/TS-WX206A/specs.html na serijski radio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 AUX je obicno ULAZ, tj dolazni signal sa mp3 playera, mobitela itd ti mozes stavit HI-LO konvertere tako da od jednog izlaznog signala dobijes RCA ili (ovo kolko vidim nije aktivni woofer) stavit pojacalo koje ima HI input. A spajat ovo na pojacalo od radija, nemoj bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
speljac Posted April 27, 2009 Author Share Posted April 27, 2009 Da aux ulaz, pardon..Znači bolje da promjenim HU i spojim to kak spada? Tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 IMHO i nema neke potrebe, bolje kupi kvalitetniji konverter ili pojacalo koje u sebi ima HI input Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 ili kupiš nešto divlje što na sebi ima pun kujac ulaza / izlaza nešto što lijepo ide u brava nešto ovakvo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
speljac Posted April 27, 2009 Author Share Posted April 27, 2009 Vidio sam šta je Saša stavio.Koji je to HU?Pioneer,Panasonic? Meni ne treba navigacija...A moram nać nešto šta se lijepo uklapa s automatskom klimom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 panasonic je ovo, 5505 ili w100 za te pare odlican HU, jedino bas i nema "pun kurac" ulaza i izlaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 (edited) panasonic 5505 koliko sam shvatio, ima AV in, AV out, audio in, audio out, mislim da ima i sub izlaz, ulaz za modul od navigacije, TV tuner i pitaj boga šta sve ne... neda mi se guglat itražit što sve ima špeljo, u početku dolazi bez navigacije. modul kupiš kasnije. ili uopće ne kupiš ako ti ne treba Edited April 27, 2009 by gandi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 znam sta ima, posto sam ga imao, a ovo pola cega si nabrojao su dodatni moduli koji kostaju ko svetog petra kajgana hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
speljac Posted May 1, 2009 Author Share Posted May 1, 2009 (edited) Evo poslikao sam sub.. Kroky jel imaš kakvu ideju osim ovog šta si već rekao? Edited May 1, 2009 by speljac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 daj jos koju sliku i pogledaj u manualu sta znaci ovaj SP INPUT (nekak mi se cini da je to HI input) Link to comment Share on other sites More sharing options...
speljac Posted May 1, 2009 Author Share Posted May 1, 2009 Evo stavio sam isto u thumbnail shemu spajanja preko ovog speaker line input system..To je jedna opcija u uputama. Druga je preko rca ulaza.. Evo i direktni link na sliku.. http://img516.imageshack.us/img516/8739/subp.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 ok, i kaj nije jasno? od zadnjih zvucnika pretvori u HI input, spoji struju i slusaj Znaci zadnje zvucnike, precvikas zicu, dovedes ju do suba i spoji na HI input. Struju pretpostavljam da kuzis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boky Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 evo ja sam stavio na serijski radio u autu subwoofer...znaci, trebas konverter hi low, od njega ide na pojacalo, pa na sub... nikakva nauka...ili nabavit pojacalo koje vec na sebi ima te ulaze hi low... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 evo ja sam stavio na serijski radio u autu subwoofer...znaci, trebas konverter hi low, od njega ide na pojacalo, pa na sub... nikakva nauka...ili nabavit pojacalo koje vec na sebi ima te ulaze hi low... i da procitas gore sta sam napisao vidio bi da si potrosio 3s svog dragocijenog vremena uzalud :doh::notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
speljac Posted May 2, 2009 Author Share Posted May 2, 2009 Tnx još jednom:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now