matt Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 (edited) Razmišljam o zamjeni HU u Megane II pa me zanima dal se sony HU mogu bez dodatnih adaptera spojiti na serijske kablove koji ostanu od starog radia, a da se može koristiti daljinski od renault radia? Vidio sam par cliača koji imaju neki entry sony HU i to na njima savršeno radi, al svi redom su doplatili za taj HU. Isto tako sam dobivao neke rekla kazala inf da su sony HU kompatibilni sa renault instalacijama, sad dal je to istina ili ne? Ako je prodajem Pioneer 6000ub i piknem kvalitetu od sonya Funkcionalnost na prvom mjestu Edited May 4, 2009 by matt Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted May 4, 2009 Author Share Posted May 4, 2009 Ajde da vam ja malo olakšam Nakon razgovora sa Sony podrškom i Pioneer podrškom rezultati su slijedeći: Sony koji bez problema radi sa Renault instalacijom je CDX-GT30RN i on radi 100% sa renault modelima. Za ostale modele je potrebno posjetiti ovlašteni servis Što se Pioneera tiče, nije kompaktibilan ni jedan uređaj bez da se kupi famozni adapter. Adapteri su slijedeći: CA-R-PI.182 CA-R-PI.184v2 Međutim, njihova cijena se kreće u KBZ-u oko 700-900kn. Too much! Eto, pomogao sam sebi a nadam se i nekima koji su imali sličnih problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 taj sony cdx-GT30RN sam vidio u sloveniji za 250E....u renault salonu....po meni puno pa previse! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 a ovako nešto? I pašu komande i radi display gore i bla bla Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted October 13, 2009 Author Share Posted October 13, 2009 taj sony cdx-GT30RN sam vidio u sloveniji za 250E....u renault salonu....po meni puno pa previse! Ma nije tak puno, pa u renault trgovini je cca 750-800kn. Mora da si vidio drugi model ili su janezi počeli opako cepati :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 a neznam moguce da i drugi model al em je sony em je ruzan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 kao sto ti i Ivan kaze, pogledaj http://www.zona8.hr/ definitivno najkompletniji uredjaji na trzistu... sve sto mozes zamislit da treba jedan hu imat oni imaju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 kao sto ti i Ivan kaze, pogledaj http://www.zona8.hr/ definitivno najkompletniji uredjaji na trzistu... sve sto mozes zamislit da treba jedan hu imat oni imaju! + dobije i mali popust Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now