Mario_S3 Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 (edited) Evo nabavio sam si C02 bocu ali ja, koji nebi vjerovali mogu dić 100kg na benču :lol:, nemrem to nosit brzinom većom od brzine kornjače koliko je teško a da ne velim da sam skoro bruh dobio kad sam to utovarivao u gepek. Mislim da ima 60kg minimum i tolika mi ni ne treba. Veli Zoki da se može to zamjeniti za manju, boca je atestirana. Jel se može to zamjeniti za manju u Zaprešiću ? Edited May 15, 2009 by Mario_S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Evo nabavio sam si C02 bocu ali ja, koji nebi vjerovali mogu dić 100kg na benču :lol:, nemrem to nosit brzinom većom od brzine kornjače koliko je teško a da ne velim da sam skoro bruh dobio kad sam to utovarivao u gepek. Mislim da ima 60kg minimum i tolika mi ni ne treba. Veli Zoki da se može to zamjeniti za manju, boca je atestirana. Jel se može to zamjeniti za manju u Zaprešiću ? kome ti valjas bureke.....:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted May 15, 2009 Author Share Posted May 15, 2009 Pa mogu, jednom Link to comment Share on other sites More sharing options...
jura93 Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Mozes zamjenit u velikoj gorici ako nista ne rijesis zovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_s Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Pa mogu, jednom jednom rukama a vise puta pogledom :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 kod peveca na zitnjaku ja sam tamo danas uzimao argon vjerojatno imaju i ceodva Link to comment Share on other sites More sharing options...
jura93 Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Imo sam majstora bravara odneso je dve velike boce plin-kisik na 3 kat u komadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted May 27, 2009 Author Share Posted May 27, 2009 Zvali su ga Hulk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now