ivwan19 Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 imas kakvu super ponudu za ps3? cash je u igri ali oko bozica tek!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Nemam trenutno jer su nesto cijene dizali pa spustali tako da nisam htio da mi ostane na stanju po vecoj cijeni kad ostali spuste.. sve u svemu dobavljiv je najvise u roku 48h po cijeni od 2500kn -10% aha, jel mi možeš molim te objasnit pošto se baviš prodajom toga, koji je razlog da je taj volan odjednom poskupio sa 1800kn na 2500kn, jel ima neki logičan razlog ili? jel meni bi bilo normalno da što je duže na tržištu, da je proizvod što jeftiniji. znam da kad sam ga prije namjeravao da je bio po 1800-2000kn, sad di god gledam od 2400-2500 pa mi nije jasan razlog. tnx na odgovoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted November 26, 2009 Author Share Posted November 26, 2009 imas kakvu super ponudu za ps3?cash je u igri ali oko bozica tek!! Kad budes trebao javi se pa cemo smislit neku povoljnu ponudu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted November 26, 2009 Author Share Posted November 26, 2009 aha, jel mi možeš molim te objasnit pošto se baviš prodajom toga, koji je razlog da je taj volan odjednom poskupio sa 1800kn na 2500kn, jel ima neki logičan razlog ili? jel meni bi bilo normalno da što je duže na tržištu, da je proizvod što jeftiniji. znam da kad sam ga prije namjeravao da je bio po 1800-2000kn, sad di god gledam od 2400-2500 pa mi nije jasan razlog. tnx na odgovoru Nema logicnog razloga..jednostavno su digli cijenu. Slicno su napravili i sa driving force pro koji je pao na 550kn, a onda su ga upakirali u kutiju sa natpisom PS3 i digli cijenu na 950kn..samo tako bez nekog razloga.. Pricekaj jos neko vrijeme jer mislim da ce cijena nesto pasti posto dolazi G27.. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Kad budes trebao javi se pa cemo smislit neku povoljnu ponudu.. ok. poslao ti pm!!:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted November 26, 2009 Author Share Posted November 26, 2009 ok. poslao ti pm!!:thumbsup: Imas odg. :thumbsup: Bilo sto da treba saljite mi na PM ili ovdje pisite.. Hvala :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Nema logicnog razloga..jednostavno su digli cijenu. Slicno su napravili i sa driving force pro koji je pao na 550kn, a onda su ga upakirali u kutiju sa natpisom PS3 i digli cijenu na 950kn..samo tako bez nekog razloga.. Pricekaj jos neko vrijeme jer mislim da ce cijena nesto pasti posto dolazi G27.. :thumbsup: ok hvala na savijetu, budem se strpio onda još malo:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted November 26, 2009 Author Share Posted November 26, 2009 OK...čekam...i od sina Nitendo će trebati riješiti...model?nemam pojma,onaj sa duplim ekranom,i touch screenom...:doh: Nazalost nista jos uvijek vezano za tvoj PSP.. Nintendo DS vjerojatno ima sin.. za to treba linker pa u njega ide miniSD kartica na koju se stavljaju igre.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 izgleda da bozic malo uranitu kod mene ako dobim dobru ponudu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 balev budes mi dao kakvu ponudu za ps3 250 gb?? poslao ti vec par pm-ova ali ne odgovaras! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted November 29, 2009 Author Share Posted November 29, 2009 balev budes mi dao kakvu ponudu za ps3 250 gb??poslao ti vec par pm-ova ali ne odgovaras! Imas PM. Sorry iz nekog razloga mi nije prikazivao da imam novi PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted November 30, 2009 Author Share Posted November 30, 2009 Od danas u funkciji i PayWay http://www.tandem-multimedia.hr/?str=novost&proizvod=0&id=16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Od danas u funkciji i PayWay http://www.tandem-multimedia.hr/?str=novost&proizvod=0&id=16 A kada bude opcija,da se javiš na mobitel?:huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted November 30, 2009 Author Share Posted November 30, 2009 A kada bude opcija,da se javiš na mobitel?:huh: :sleep: Vidis..totalno zanimljiva opcija :lol: Sve koji me zovu, a NE javim se molim poslati SMS i ja ću Vas nazvati cim vidim.. Znam imati hrpu propustenih koje nemam u imeniku pa ne zovem osim ako pise tko me je zvao odnosno ako mi je u imeniku. Ima i fiksni tel. broj na web stranici na koji se gotovo uvijek javim osim ako sam izasao. Hvala..!! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 :sleep: Vidis..totalno zanimljiva opcija :lol: Sve koji me zovu, a NE javim se molim poslati SMS i ja ću Vas nazvati cim vidim.. Znam imati hrpu propustenih koje nemam u imeniku pa ne zovem osim ako pise tko me je zvao odnosno ako mi je u imeniku. Ima i fiksni tel. broj na web stranici na koji se gotovo uvijek javim osim ako sam izasao. Hvala..!! :thumbsup: Np,samo kaj hrpi ljudi dam broj,pa mi jave da se ne javljaš... Kužiš sve,ne? Nema na čemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted November 30, 2009 Author Share Posted November 30, 2009 Np,samo kaj hrpi ljudi dam broj,pa mi jave da se ne javljaš... Kužiš sve,ne? Nema na čemu Hvala..!!!!!!!! Potrudit cu se bit dostupan na mob.. Hvala jos jednom.. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 imas pm!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 također nadam se da može onak kak sam ti napisal na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted December 8, 2009 Author Share Posted December 8, 2009 Imate povratne info na PM :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Ima li kaj novoga za onaj SW za novi PSP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 imas GPS za PSP? Cijena za ps3 slim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted December 8, 2009 Author Share Posted December 8, 2009 Ima li kaj novoga za onaj SW za novi PSP? Dofuraj ga sutra ili kad si usput..mislim da ga sad mogu sredit ak nis drugo probat cu.. jucer sam jednog napravio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted December 8, 2009 Author Share Posted December 8, 2009 imas GPS za PSP?Cijena za ps3 slim? Zovem te sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
R5GTT Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Zovem te sutra :bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted December 8, 2009 Author Share Posted December 8, 2009 :bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2: Također.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now