Jump to content

Tandem multimedia - igraće konzole i ZENEC multimedia

BALEV

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Nemam trenutno jer su nesto cijene dizali pa spustali tako da nisam htio da mi ostane na stanju po vecoj cijeni kad ostali spuste.. sve u svemu dobavljiv je najvise u roku 48h po cijeni od 2500kn -10%

aha, jel mi možeš molim te objasnit pošto se baviš prodajom toga, koji je razlog da je taj volan odjednom poskupio sa 1800kn na 2500kn, jel ima neki logičan razlog ili?

jel meni bi bilo normalno da što je duže na tržištu, da je proizvod što jeftiniji.

znam da kad sam ga prije namjeravao da je bio po 1800-2000kn, sad di god gledam od 2400-2500 pa mi nije jasan razlog.

tnx na odgovoru

aha, jel mi možeš molim te objasnit pošto se baviš prodajom toga, koji je razlog da je taj volan odjednom poskupio sa 1800kn na 2500kn, jel ima neki logičan razlog ili?

jel meni bi bilo normalno da što je duže na tržištu, da je proizvod što jeftiniji.

znam da kad sam ga prije namjeravao da je bio po 1800-2000kn, sad di god gledam od 2400-2500 pa mi nije jasan razlog.

tnx na odgovoru

Nema logicnog razloga..jednostavno su digli cijenu.

Slicno su napravili i sa driving force pro koji je pao na 550kn, a onda su ga upakirali u kutiju sa natpisom PS3 i digli cijenu na 950kn..samo tako bez nekog razloga..

Pricekaj jos neko vrijeme jer mislim da ce cijena nesto pasti posto dolazi G27..

:thumbsup:

Nema logicnog razloga..jednostavno su digli cijenu.

Slicno su napravili i sa driving force pro koji je pao na 550kn, a onda su ga upakirali u kutiju sa natpisom PS3 i digli cijenu na 950kn..samo tako bez nekog razloga..

Pricekaj jos neko vrijeme jer mislim da ce cijena nesto pasti posto dolazi G27..

:thumbsup:

ok hvala na savijetu, budem se strpio onda još malo:thumbsup:

OK...čekam...i od sina Nitendo će trebati riješiti...model?nemam pojma,onaj sa duplim ekranom,i touch screenom...:doh:

Nazalost nista jos uvijek vezano za tvoj PSP..

Nintendo DS vjerojatno ima sin.. za to treba linker pa u njega ide miniSD kartica na koju se stavljaju igre..

A kada bude opcija,da se javiš na mobitel?:huh:

:sleep: Vidis..totalno zanimljiva opcija :lol:

Sve koji me zovu, a NE javim se molim poslati SMS i ja ću Vas nazvati cim vidim..

Znam imati hrpu propustenih koje nemam u imeniku pa ne zovem osim ako pise tko me je zvao odnosno ako mi je u imeniku.

Ima i fiksni tel. broj na web stranici na koji se gotovo uvijek javim osim ako sam izasao.

Hvala..!! :thumbsup:

:sleep: Vidis..totalno zanimljiva opcija :lol:

Sve koji me zovu, a NE javim se molim poslati SMS i ja ću Vas nazvati cim vidim..

Znam imati hrpu propustenih koje nemam u imeniku pa ne zovem osim ako pise tko me je zvao odnosno ako mi je u imeniku.

Ima i fiksni tel. broj na web stranici na koji se gotovo uvijek javim osim ako sam izasao.

Hvala..!! :thumbsup:

Np,samo kaj hrpi ljudi dam broj,pa mi jave da se ne javljaš... :(

Kužiš sve,ne?

Nema na čemu :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...