Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo tažim si novi autoradio i uvjet je da ima USB priključak.

Malo gledam Alpinea i Pioneera ali nemrem se odluičit.

Cjena bi trebala bit ~ 1ooo,oo kn

Molim preporuke

:notworthy:

Posted

frend ima jvc-a 722 ili tak neš model...pred par god je bil novi soma kn sad je ziher pun k jeftiniji i svira od prvog dana bez problema a prošo je sve i svašta...

Posted (edited)

kupio sam bas takav sony, ali 4x45w, ja sam jako zadovoljan....ali ja ne brijem na neku ludu muziku nego da je lagano za koristit i to je to.

edit - cijena je bila 699kn

Edited by filip00
Posted

Ne slažem ja muziku za dB drag da se shvatimo :D

Meni samo treba da mogu prikopčat pojačalo, da ima usb ali da baš nije nekaj za 449,67 kn

Posted

sta se suba tice,sony ti ima najjaci signal za pojacala cak i od dosta skupljih HU-a i skoro svaki model je sa sub controlom. a druga strana medalje je upitna kvaliteta zvuka u odnosu na druge marke.

Posted
uzmi u obzir da je USB sa zadnje strane;)

E da, daj mi to pojasni. Kaj znači s zadnja strane. Mislim znam kaj t znači ali ono, pojasni :lol:

Posted

pa viri iza komad zice od 20 cm u koju ustekas usb,po meni fora stvar jer ima za kupiti usb produzni kabel i mozes smjestit uticnicu gdje zelis,ako ti se da zajebavat.

Posted
pa viri iza komad zice od 20 cm u koju ustekas usb,po meni fora stvar jer ima za kupiti usb produzni kabel i mozes smjestit uticnicu gdje zelis,ako ti se da zajebavat.

Ma imam ja tih produžnih doma ko pljeve :D

Nego, iza radia je taj pimpek kaj viri, ali di se on onda provlači?

+ ako mi se iskopča produžni od radia moram vadit radio van??

Posted
Ma imam ja tih produžnih doma ko pljeve :D

Nego, iza radia je taj pimpek kaj viri, ali di se on onda provlači?

+ ako mi se iskopča produžni od radia moram vadit radio van??

provlaci ga gdje zelis,u pretinac,u pepeljaru,mašti na volju.......

nece se iskopcat jer imas duck-tape :naughty:

Posted

Ja imam pioneera mislim da je ub-700 tak nekaj,uglavnom u svijet medija je redovna cijena 2000 kuna...usb je isto otraga,kabel proveden u pretinac,spojiš gore usb,spojis i-phone pa slusas s njega muziku,spojis i-phone preko bluetootha i imas handsfree...blablabla uglavnom meni super uređaj

Posted

Bolja su varijanta ovi radiji sa usb-om s unutarnje strane jel u protivnom uvijek ti usb viri iz radija, još ak imaš neki veliki to izgleda ko šaka u oko, smeta, a ako ga slučajno "u žaru borbe" lupiš sjebeš i usb i radio bezveze. Ovak si provučeš kabel u ladicu ili središnju konzolu i mir

Posted

6000ub imam nekih pola godine i imam samo riječi pohvale za navedenog. S njim se dobije produžni usb od cca 1m što onda olakšava spajanje.

Posted

Uglavnom samo nemoj Sonija :) i svakako gledaj da ti je usb prikljucak sa zadnje strane (frend drugi dan požalio šta uzeo model gdje se usb prikopca na prednju stranu, toliko je nepraktično i ružno da je prestao usb uopce i koristiti).

Posted

^^

A eto ti univerzalni savjet; ti 'jeftiniji' uređaji su ionako klasovno/zvukovno/funkcionalno svi isti tako da radije gledaj koji ce ti se bolje estetski uklopiti u interijer samog automobila (znaci kako linijama, bojom plastike tako i pozadinskim osvjetljenjem).

Posted

Ja imam sony-ev, nekih 1600 kuna bio platio prije pola godine, ima s prednje strane usb, pa sam si kupio neki minimalni usb kaj viri van iz utora niti pola centimetra od 4gb i prezadovoljan sam... ima i bluetooth i kompatibilan je s iphone-om i sve... sad je cijena sigurno puno manja

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...