Jump to content

xenon na "novom" autom

Recommended Posts

konacno sam se odlucio staviti xenon na auto,ali me sada zanima dali bi mogao imati kakvih problema s garancijom na autu!!

dali postoji mogucnost da mi kao nece garancija vrijediti zato kaj sam xenone stavio!!!

P.S.auto je seat ibiza koja je kupljena u auto zubaku

Hvala svima na odgovorima!!!

Edited by Scorpione

:P:D

ja sam montirao hexone jos dok je auto bio pod jamstvom i rekao je tip da nebu problema.... a i oni tamo ugraduju HIDove u ovlastenom servisu tako da nebi ni znali jesu oni ugradili ili netko drugi.... i znam za jos par ljudi kaj je stavilo hid na novi auto i nije bilo problema...

da, ne bi znali da su oni ugradili osim jedne male cinjenice a to je racun za taj posao, radni nalog i tako to.

Nitko ne kaze da te moraju sjebat al kao sto napisah, ako zele, mogu jer ti ne smijes NISTA radit na autu izvan ovlastenog servisa.

Ako je nešto rađeno na autu u ovlaštenom servisu onda se to sve unosi u računalo, barem radni nalog pa se na temelju toga može provjeriti gdje se i što se radilo.

Najbolje je ići pitati.

da, ne bi znali da su oni ugradili osim jedne male cinjenice a to je racun za taj posao, radni nalog i tako to.

Nitko ne kaze da te moraju sjebat al kao sto napisah, ako zele, mogu jer ti ne smijes NISTA radit na autu izvan ovlastenog servisa.

istina, to sve stoji..... cak bi i zarulje morao ici mjenjat kod njih ak krepaju.... no nitko ne gleda to tak rigorozno

Nemas druge nego pitat u salonu i to ti je to.

ma usmeno i ako mu vele da moze ga opet mogu zajebavat..... a napismeno ti nitko nece dati tako da ti nista ne znaci..... zato stavis hid i uzivas, u krajnjem slucaju nije to neki problem i skinut nazad i vratit obicne zarulje ako bude nekih problema s autom

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...