Scorpione Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 (edited) konacno sam se odlucio staviti xenon na auto,ali me sada zanima dali bi mogao imati kakvih problema s garancijom na autu!! dali postoji mogucnost da mi kao nece garancija vrijediti zato kaj sam xenone stavio!!! P.S.auto je seat ibiza koja je kupljena u auto zubaku Hvala svima na odgovorima!!! Edited May 20, 2009 by Scorpione Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 A sve ovisi od salona do salona. Pitaj tamo gdje si kupio auto hoćeš li izgubiti garanciju. Nema nekog opravdanog razloga zašto bi izgubio ali nikad ne znaš s njima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 IMO, da, naravno da te mogu sje*at ako zele. Od Mirtlovog decka Brkixa frend je popusio komplet garanciju jer je montirao parking senzore na auto, ne u ovlastenom servisu naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 ja sam montirao hexone jos dok je auto bio pod jamstvom i rekao je tip da nebu problema.... a i oni tamo ugraduju HIDove u ovlastenom servisu tako da nebi ni znali jesu oni ugradili ili netko drugi.... i znam za jos par ljudi kaj je stavilo hid na novi auto i nije bilo problema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 da, ne bi znali da su oni ugradili osim jedne male cinjenice a to je racun za taj posao, radni nalog i tako to. Nitko ne kaze da te moraju sjebat al kao sto napisah, ako zele, mogu jer ti ne smijes NISTA radit na autu izvan ovlastenog servisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Ako je nešto rađeno na autu u ovlaštenom servisu onda se to sve unosi u računalo, barem radni nalog pa se na temelju toga može provjeriti gdje se i što se radilo. Najbolje je ići pitati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speljac Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 U globalu ako se ne dogodi neki kvar na elektonici neće ti srat, ali ako nešto krepa, što nije uzrokovano xenonima, onda se mogu na to izvlačit..ovisi od servisa do servisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 da, ne bi znali da su oni ugradili osim jedne male cinjenice a to je racun za taj posao, radni nalog i tako to. Nitko ne kaze da te moraju sjebat al kao sto napisah, ako zele, mogu jer ti ne smijes NISTA radit na autu izvan ovlastenog servisa. istina, to sve stoji..... cak bi i zarulje morao ici mjenjat kod njih ak krepaju.... no nitko ne gleda to tak rigorozno Link to comment Share on other sites More sharing options...
soldado Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Nemas druge nego pitat u salonu i to ti je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Nemas druge nego pitat u salonu i to ti je to. ma usmeno i ako mu vele da moze ga opet mogu zajebavat..... a napismeno ti nitko nece dati tako da ti nista ne znaci..... zato stavis hid i uzivas, u krajnjem slucaju nije to neki problem i skinut nazad i vratit obicne zarulje ako bude nekih problema s autom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Ma jebeš novi auto. Dobro da ga smiješ uopće voziti a da ne izgubiš garanciju...iako mislim da nije ni to daleko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Ma jebeš novi auto.Dobro da ga smiješ uopće voziti a da ne izgubiš garanciju...iako mislim da nije ni to daleko. Jebeno si ovo rekao,odmah se sjetim jednog člana foruma:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now