alenp Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Znaci treba mi netko tko moze to napravit osim sluzbenog servisa? Ako je moguce? Jer nam je pukao kljuc skakavac i sad bi trebali napravit novci a u citroenu je cirka 700 kuna kopija kljuca Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Napraviš kopiju ključa i preseliš kod u drugi ključ. Neznam da itko može kopirati kod... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 pitaj brunu. http://Www.bmb-kljuc.hr . Kaži da ti je mirtl dao kontakt i imaš popust Posted via Mobile Device Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Super Brava - Jarunski plac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 zaljepiš ostatk ključa ispod brave blizu čitatač koda i pališ onda s običnom kopijom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 deni iz zdencine! nabavim broj ak trebas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 ovaj kaj ti ej mirtl dao - 200kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 kolko je meni Bruno rekao kad sam ga pitao za svoj kljuc, jedino u servisu je to izvedivo, on to ne moze napravit Link to comment Share on other sites More sharing options...
mt47000 Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 meni isto nemre napravit taj u ilici, ali mislim da ne kosta da provjeris, a ako on nemoze ostaje ti samo ovlasteni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Meni treba za BMW još jedan ključ, isto samo ovlašteni? Ne može mi netko ubaciti kod u drugi BMW-ov ključ od auta koji više ne postoji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 2 Kiki: To je sada pitanje, mozda se da taj kod iskodirat na auto, kao drugi/treci kljuc. Tako sam ja nabavio 3. pa nikako da ga iskodiram Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 ja sam jednom pricao s tim brunom i za bmw poslje 1996g nemoze kopirat kod...nitko po njegovom nego novi u ovlastenom, tamo je cifra oko 1600kn ako se dobro sjecam :cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 ja sam jednom pricao s tim brunom i za bmw poslje 1996g nemoze kopirat kod...nitko po njegovom nego novi u ovlastenom, tamo je cifra oko 1600kn ako se dobro sjecam :cheer: Točno tako. A ja izgubio ključ drugi i sada imam samo jedan... a imam od jednog E90 prije i baš me zanimalo jel mi to netko može prekodirati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 probaj nać negdje kineski case od ključa (posebno za tvoj auto). Kad dođe postojeći kod i elektroniku prebaciš u njega i amen.... Npr ovak nešto: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16658 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Točno tako. A ja izgubio ključ drugi i sada imam samo jedan... a skup sport :lol: mislim da ti je jeftinije da ga sam zemis u njemackoj u ovlastenom Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 ja ti mogu preporučit "ključevi robert" u vel.trgovišću...blizu onog restorana SEMI.... ak hočeš mogu ti dat broj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now