Jump to content

auspuh lastovcic

Kroky

Recommended Posts

Za RCa ? Uzmi nešto napravljeno za taj auto, Supersprint recimo, Madax, Ragazzon, ja sam imao Sole koji je dobro pogodio cijeli sistem, na njemu je jako riskantno stavljati nešto na pamet (kao i na svakom Peugeotu), ne znam zašto je to tako, nije kao na Hondi da ide bolje neovisno kaj staviš na nju, na Pugu je obrnuto, ić će lošije čim malo fulaš auspuh a kod naših specijalaca sigurno nećeš naići na nešto što je proračunato za tu mašinu. Preporučam ti da odeš kod onog lika kaj je radio kod Akrapovića pa je otvorio svoju auspuh radionu, radio je gro auta i sve od reda aute čiji vlasnici bi prodali bubreg za još 1ks.

Da za RC.....

Jedna od opcija o kojoj razmisaljam je Janspeed.... ali vise bi volio da mi to radi netko tko je malo blize!!!

I meni je Sole radio na Citroenu ali posto vise ne radi nije mi opcija.

Ako imas kontakt od tog tipa sto je radio kod Akrapovića javi mi.....

Ovo su napravili jer su fušarili ali su slučajno napravili dobro, naime što su plinovi dalje od lonca to im je toplina manja i samim time brzina slabija, da bi se nastavili gibati istom brzinom stavi se uža cijev te plinovi nastave jednako brzo izlaziti kao i do tog suženja. Svi pravi aftermarket turbo sistemi su užin nakon downpipea upravo zbog toga ..

mario moj nije turbo...i nisu napravili nis pametno nego stedili...

i da taj popust za forumase nisam dobio...a kad sam htio razgovarat s gazdom,ne nema ga...on je u drugom ducanu...ovo ono..i reko dobro...budem ga cekao...na kraju figa...

Edited by papa

kaj ti pijes? :D:D:D

Na cedeviti do petka :thumbsup:

Da nebude OT, meni je od laste auspuh od kata + zadnji lonac sa dva izlaza na svakoj strani branika, počelo je hrđat sav taj ''inox'' nakon par mjeseci, osim onih krom nastavaka. I ovo špricanje zavara i lonaca mat crnim sprejem je smjeh, otpadne odmah a moš ga prstom skinut. To sam ljepo izgleda dok mušteriji se stavlja na auto...

mario moj nije turbo...i nisu napravili nis pametno nego stedili...

i da taj popust za forumase nisam dobio...a kad sam htio razgovarat s gazdom,ne nema ga...on je u drugom ducanu...ovo ono..i reko dobro...budem ga cekao...na kraju figa...

jel ti znas uopce proceduru oko popusta za "forumase"?!

normalno da ju nisi dobio.

I ovo špricanje zavara i lonaca mat crnim sprejem je smjeh, otpadne odmah a moš ga prstom skinut. To sam ljepo izgleda dok mušteriji se stavlja na auto...

Tako dosta njih radi. Kada slaže tvojoj mami , zna da se ona neće kasnije podvlačiti pod auto i gledati auspuh :lol:

Bitno da je dobro dok je auto na dizalici

jel ti znas uopce proceduru oko popusta za "forumase"?!

normalno da ju nisi dobio.

ne ocito da neznam...bio sam tui pitao pa niko nije znao nista odgovorit...pa sam isao preko frenda...pa na kraju kifla...jer onaj zubati tamo se pravi pametan...

ma gle...bilo pa proslo...vise nije ni bitno...jednom sam to smece tamo paltio nikad vise...

e da skoror zaboravih...frendu su radili granu kao koja je za visoke okretaje...pa na kraju na remapiranju se dogodilo da je grana smece jer nemre radit iznad 6000okretaja...lol...

sto se tice atmo nemaju pojma...za turbo pak cujem drukcije...

• 8 years later...
3 hours ago, Hawkeye said:

Vidim da su bili neki problemi pa koji je popust kod forumasa i ozy mogu li se pozvati na tebe?
Trebam napravit od downpipe do zadnjih lonaca cijev

Nazoves tam. 013325661

Trazis Zaca.

Kazes Ozi me poslao k'vama.

Zelim to i to.

Kad i kako i koliko.

Ili odes tam u dogovoris sve.

Kazes Zacu da ce ga Ozi nazvat.

Pa nazoves mene da ga nazovem i potvrdim. 

91 3750 785

Edited by Ozy
  • Like 2

Nazoves tam. 013325661

Trazis Zaca.

Kazes Ozi me poslao k'vama.

Zelim to i to.

Kad i kako i koliko.

Ili odes tam u dogovoris sve.

Kazes Zacu da ce ga Ozi nazvat.

Pa nazoves mene da ga nazovem i potvrdim. 

91 3750 785

Super, hvala ti.

Budem sutra ujutro tamo otisao ravno pa ti javim kada dogovorim.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...