Jump to content

Recommended Posts

• Replies 681
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
samo peechke kukaju da imaju slabi bolid, pravi muškarci se bore :lol::rofl:

jebem ti ovaj mclaren kurcu nevalja

jebo brawn , krepo mi je u pol utrka :D

hmhmhm :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Posted

pa no :D samo peechke kukaju, kad sam ja rekao da sam muskarac :cheer:

imam feeling da sam danas opet na postolju :no2:

Posted

sljedećih 40 dana ne :D tek smo počeli, a možeš se priključit tek u sezoni 3, jer jednom kad sezona počne nema više priključivanja

Posted

jer kad igra krene , tehnički je neizvedivo da se netko priključi, takva je igra... nije da ja branim, nego igra nema tu mogućnost

Posted (edited)
ja zadovoljan!

Kolega malo kiksao ali jos smo u utrci za ukupni naslov konstruktora :lol:

mrš ... kak se usuđuješ uzet mi pobjedu!!!

:rofl: :rofl:

EDIT: još je dobro i završilo, obzirom da sam krenuo na krivim gumama, nakon toga izletio i pao na zadnje mjesto, i još k tome morao u boks ... uf

Edited by msporis
Posted
mrš ... kak se usuđuješ uzet mi pobjedu!!!

:rofl: :rofl:

EDIT: još je dobro i završilo, obzirom da sam krenuo na krivim gumama, nakon toga izletio i pao na zadnje mjesto, i još k tome morao u boks ... uf

lol ja sam ti takticar :D

Ma imao sam i ja malo srece, evo ove kvalifikacije nisam odradio setup, nije me bilo pa ces mi moci vratiti :cice:

Posted

opet nemam jebene sreće :(

u prvom krugu, zablokiro bolid, pa na zadnje mjesto u utrci, još se k tome sudario i morao vec u drugom krugu u boks :(

na kraju, sa tako katastrofalnim startom i ulaskom u boks više od planiranog, solidno 4. mjesto uz nevjerojatan proboj i najbrži krug utrke.

Posted

ma hebes ti ovaj bolid, 100% setup, prva starna pozicija, i onda bad start i pad na 6. mjesto, na kraju 7., naravno bez boda.... nego, daj mi recite, kad biram gume za trku, s kojim gumama mi starta? sa onim iz kvalifikacija iz zadnjeg run-a ili?

Posted

ja dvi utrke uzastopce odustajem u 46 krugu zbog kvara na auspuhu... jebem ti lastovcica da ti jebem. a dobro san vozia, u oba puta

Posted

ma smeće od honde neš se zbrejkalo na startu i onda se probijao do 5. mjesta kroz sve živo i ne živo, i još me sad zahebava na treningu :lamo:

Posted

neš puno ekipe zapelo na startu... al ja baš ono najžešće , sa 5.og mjesta pao na zadnje ik još se sudario pa morao odma u boks ... ccc...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...