msporis Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Ovako, kreirao sam ligu MyHraweba za novu sezonu Formule 1. Radi se o Setup simulaciji Batracer koju su neki od vas jednom davno igrali još na hrawebu. Lokacija igre je na http://www.batracer.com Registracija i sama igra je potpuno besplatna. Dakle sama igra sastoji se od toga da, nakon registracije, pristupite MyHraweb ligi putem sljedećeg linka: http://batracer.com/-cj?&D&41504 Tu popunite ostatak podataka, odaberete momčad i krenete u igru. Igra se satoji od toga da na slobodnom treningu zajedno s timskim kolegom pokušate složiti što bolji stup za kvaliffikacije, a kasnije ga možete doraditi na warmupu prije utrke. Igra ne zahtjeva previše vremena, obzirom da sama izrada setupa traje nekih 2 minute, a utrka se održava svakih 2 dana u točno određeno vrijeme (ne morate biti prisutni niti stalno onlajn, dovoljno je 5 minuta dnevno) Ja čuvam jedno mjesto u Ferrariju zainteresinome, ostale momčadi su potpuno otvorene. Brawn, kao i u stvarnosti, je najjača momčad. Za sva pitanja, tu sam samo pitajte! Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 looool opet to pa necemo valjda opet to igrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted May 29, 2009 Author Share Posted May 29, 2009 oćemmoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aureus Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 trazi neki password jer je private ligaa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted May 29, 2009 Author Share Posted May 29, 2009 joj zaboravih password : myhraweb.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
BABA Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 JOOOOJ neee opet LOL, neću, opet ću se navuć...ti i ja smo bili u timu jel sporis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tequila1984 Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 (edited) batraceeeeeeeeeeer! ja totalno zaboravio...idemo opet!!! :lol: Koji je ID od privatne igre? Edited May 30, 2009 by Tequila1984 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BABA Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 batraceeeeeeeeeeer! ja totalno zaboravio...idemo opet!!! :lol: Koji je ID od privatne igre? myhraweb.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
BABA Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Evo mene u Ferkanu ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan ford eskort Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Evo regao se sa red bullom Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted May 30, 2009 Author Share Posted May 30, 2009 joooj baba zajebo si trebo si pričekat da ti javim setup pa da ga usavršiš ovak smo odvozili svaki svoje ajmo ljudi prijavite se još, imamo 4 vozača zasad, treba barem 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 evo ja u bmw-u kako dalje? regao se jesam i ostalo:D sta sad :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BABA Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 (edited) joooj baba zajebo si trebo si pričekat da ti javim setup pa da ga usavršiš ovak smo odvozili svaki svoje ajmo ljudi prijavite se još, imamo 4 vozača zasad, treba barem 10 Ma znam, sjetio sam se tek poslije :doh: al dobro, prva trka je, budemo se več usavršili :naughty: btw kad krećemo? Edited May 30, 2009 by BABA Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.d. Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 eto mene u toro rosso,,,ajmoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
BABA Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 AJMOOOOOOOOOO ekipa, nema vas!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 mclaren... ali nisam to igrao nikad prije... kaj dalje treba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted May 30, 2009 Author Share Posted May 30, 2009 mclaren... ali nisam to igrao nikad prije... kaj dalje treba? ideš gore iz izbornika na car setup... podešavaš setup, tražiš što bolji u određenom broju krugova koji imaš... kad ga nađeš, ili potrošiš sve krugove, sejvaš najbolji setup koji imaš i podesiš taktiku za kvalifikacije.... i nadaš se najboljem hahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 (edited) evo i mene u brawnu Ekemajkemi Edited May 30, 2009 by brba Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted May 30, 2009 Author Share Posted May 30, 2009 to je već 8 igrača... ajd još barem 2, al bi bilo bolje da nas je punih 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BABA Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Ajmo još malo i puni smo, pa da krenemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted May 30, 2009 Author Share Posted May 30, 2009 ma ak se ne popuni stavit ću na batracer forum pa ćemo dobit malo 'padobranca' , nekih stranaca... ne bi htio al morat ću da bude zanimjivije Link to comment Share on other sites More sharing options...
BABA Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 ma ak se ne popuni stavit ću na batracer forum pa ćemo dobit malo 'padobranca' , nekih stranaca... ne bi htio al morat ću da bude zanimjivije Pa baš da, stavi kad neće naša ekipa onda nek dođu stranci :doh: AJDE KLOŠARI, ZAJEBANCIJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lela Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 cema potvrdu registracije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lela Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 cekaj razbia san se na treningu i sta sa,popusia san..nemogu dalje stelat auto??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 lol ovaj sporis je neki opasan takticar , bio sam uvjeren da imam najbolje vrijeme LOL al nema veze, pojest cu ga u utrci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now