Jump to content

Recommended Posts

Posted
neš puno ekipe zapelo na startu... al ja baš ono najžešće , sa 5.og mjesta pao na zadnje ik još se sudario pa morao odma u boks ... ccc...

pa ja sam više pao s 2. na predzadnje :doh:

• Replies 681
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

ali sam ih na kraju morao preteći više nego ti :P, još sa smećem od auta a ne s bolidom kojeg bi svaki put kvalificirao na pole i onda lagano da cilja :D

edit: samo su kurtovic i horvat otišli u boks a da su bili ispred mene znači 3 pretekao :D

Edited by File
Posted

jedno pretjecanje više... al moja su sva u utrci , a ne ovo nakon starta i nakon što smo ti se mi makli u boks :D

zajebo me start, inače bi bio opet uvjerljivo prvi :D

Posted
al nisi morao u boks u drugom krugu :D i k tome si se odma popeo pet mjesta jer nas je troje odmah uletilo u boks , a dvoje si pretekao :D

jedno pretjecanje više... al moja su sva u utrci , a ne ovo nakon starta i nakon što smo ti se mi makli u boks :D

zajebo me start, inače bi bio opet uvjerljivo prvi :D

nisam ja al su se jos dvojica :D

:rofl::rofl::rofl::rofl:

ništa sporis, žao mi je ide agresivnost na 100% i meta Sporis(Ferrari), tak i tak ovo smetje od honde nije za niš drugo :D

edit: u overtaking ti ne upisuju one koje prođeš kroz boks ;)

Posted

sporis mislim da bi si trebao pokrenut jednu sezonu u kojoj ce vozit samo ferrari i jaguar recimo :D pa da i ti napokon pobjeđuješ malo :P

imas srece kaj mi nismo dobili wiliams jel bi vas pojeli :P

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...