Jump to content

Recommended Posts

Posted
  meshin said:
Odlično.. :)

Je li radis i homologirane rollbarove ? :)

Gewinde mi budes radio ... ali ima vremena do tada za smak svijeta jos :D

neisplati se radit naruci se izvana i dodje za 10 dana

• Replies 59
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
  jura93 said:
neisplati se radit naruci se izvana i dodje za 10 dana

Hmm tesko za mene .. jedino ako mislis iz USA ili Japana narucivati ;)

Posted

Koliko bi me kostala cijev od downpipea do zadnjeg lonca,i zavarit moj zadnji lonac na tu cijev :) ?

ili mozda cijena i sa izradom downpipea ako bi iso na nešto veći fi od turbine nazad. Može i na PM.

• 3 weeks later...
Posted
  doggy said:
Koliko bi me kostala cijev od downpipea do zadnjeg lonca,i zavarit moj zadnji lonac na tu cijev :) ?

ili mozda cijena i sa izradom downpipea ako bi iso na nešto veći fi od turbine nazad. Može i na PM.

kako da ti ja odgovorim pa valjda moram pogledat sta treba radit da ti mogu rec cijenu

Posted
  Misek_Chipsy said:
Kolko su nekeokvirne cjene za gevinde?

Mene bi ovo isto zanimalo, okvirno.. :)

Znaci donesem ti nove amortizere i gornje casice sa stelanjem nagiba, kompletna orginalna kucista amortizera i nove opruge gewinda (ili ih narucimo skupa po tvojoj preporuci, Eibach).

Koliko bi okvirno ako ti sve ovo ja kupim i donesem da se onda sloze gewinde do detalja, samo par, prednjih 2 komada.

Je li to onda posao od 2000kn, 5000kn ili 7000kn sa tvoje strane? :)

Posted
  dcrnic said:
Može neka adresa, pa da ljudi mogu doći dogovoriti... i mene zanimaju neke stvari.... :)

091 3887 134 moj broj pozdrav

Posted
  meshin said:
Mene bi ovo isto zanimalo, okvirno.. :)

Znaci donesem ti nove amortizere i gornje casice sa stelanjem nagiba, kompletna orginalna kucista amortizera i nove opruge gewinda (ili ih narucimo skupa po tvojoj preporuci, Eibach).

Koliko bi okvirno ako ti sve ovo ja kupim i donesem da se onda sloze gewinde do detalja, samo par, prednjih 2 komada.

Je li to onda posao od 2000kn, 5000kn ili 7000kn sa tvoje strane? :)

Ne derem ti ja sa cijenama ne brini vise pomognem ljudima nego naplatim naci cemo se koji dan pa cemo se dogovorit

Posted (edited)
  jura93 said:
Ne derem ti ja sa cijenama ne brini vise pomognem ljudima nego naplatim naci cemo se koji dan pa cemo se dogovorit

:cheer:

Onda cu te u jesen zaposliti sa nekoliko custom-made stvari. :)

Do tada moram rijesiti prvo ugrubo stvari sa kolima ;)

rio_cyber said:
meshin ak treba bas viska kucista da ti pasu javi, znas da imam toga zeleza doma,

Ako imas sta od prednjeg ovjesa od AE86 ili bar TE70/KE70 (ali samo sa 1.6 motorom, jer mi se cini da je razlicit od KE70 sa 1.3) idemo u Oro-Goro :D

Edited by meshin
Posted

dali bi mogao i koliko bi koštalo da mi prepraviš ispušnu granu na neki način kako bi se down-pipe turba udaljio od alternatoa barem jedno 5 cm....znači da komplet turbina ode prema mjenjaču u smjeru strelice

p4090009i.jpg

p4140015.jpg

Posted
  Seb said:
dali bi mogao i koliko bi koštalo da mi prepraviš ispušnu granu na neki način kako bi se down-pipe turba udaljio od alternatoa barem jedno 5 cm....znači da komplet turbina ode prema mjenjaču u smjeru strelice

p4090009i.jpg

p4140015.jpg

dali ti je dosta da se prepravi ispusna cijev iz turbine ili bi ti kompletnu turbinu pomico za 5 cm

Posted
  jura93 said:
dali ti je dosta da se prepravi ispusna cijev iz turbine ili bi ti kompletnu turbinu pomico za 5 cm

kompljet turbinu

na koju cijev si ti mislio???:blink:

Posted
  Seb said:
kompljet turbinu

na koju cijev si ti mislio???:blink:

Mislio sam na ispusnu cijev koja ide prema alternatoru da nju prepravimo

Posted
  jura93 said:
Mislio sam na ispusnu cijev koja ide prema alternatoru da nju prepravimo

a to je do sad bilo fuckedup varijanta...ti si iz Gorice?da svratiš do mene kad si u prolazu..Velika Mlaka,Bertol Fiat,Alfa,Lancia servis

Posted
  Seb said:
a to je do sad bilo fuckedup varijanta...ti si iz Gorice?da svratiš do mene kad si u prolazu..Velika Mlaka,Bertol Fiat,Alfa,Lancia servis

ok navratim danas

• 4 weeks later...
Posted
  Seb said:
pa dije taj jura93???

trebam ga ko ozeblo sunce:cool:

Jučer je bio u radioni a danas ima neke privatne obaveze. Zvrcni ga :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...