-164- Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Tražim plastične nosače(okvire) za tablicu ali one minimalističke, koji se gotovo i nevide..znači da izgleda kao da nema nosača.. vidio sam nedavno jednog novog Civica sa tim okvirima ali ga nisam uspio ulovit da ga pitam di je uzeo Navodno je takve nosače držao salon Herbst u Slavonskom Brodu ali više ne drži Jel netko zna gdje to ima u Zg za uzet...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 ako hoćeš da se ne vidi okvir, zalijepi tablicu s gasket markerom ilitiga brtvilom na bazi rtv silikona, tablica neće nikud sigurno, a kad treba skinut silikon, samo ga zruljiš prstima.. toga ima u TAS autodijelovima, crna ABRO tuba nekih 5 banki.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-164- Posted June 4, 2009 Author Share Posted June 4, 2009 mene zanimaju okviri a ne silikoni i ljepljive trake..za to znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
-164- Posted April 8, 2010 Author Share Posted April 8, 2010 vidio sam taj okvir tablice koji tražim na jednom Civicu.. nadam se da netko zna di to ima za kupiti... evo i fotke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Ako skužiš, javi i meni... I ja takve tražim, a svi imaju one klasične, ili kromirane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now