Jump to content

Jel se moze ovo ispolirat

Recommended Posts

Dakle jel se ovo moze ispolirat kako ili moram farbat blatobran? Boja je inace metalik, a sad je ovaj dio izgrebani mat :doh:

05062009m.jpg

Ne pitajte me kako se ovo desilo :lol: Ali eto, ukratko, naucio sam da kad na autu imas mrlje koje nikako ne idu dolje, ne treba gubit glavu :rofl:

nisi ga valjda sa abrazivnom stranom spužve "odradio"?

:angel:

Neke jebene fleke nikako dolje pa sam popizdio :lol: Tko bi reko da ce ovako ispast :P

Znaci kazete mozda bi islo? A di da ja odem to nekom dat ispolirat i koliko bi to moglo doci?

Ne mislim sam polirat jer kad sam se god upustao u tako nesto nije bas najbolje ispalo :lol:

nazovi ti Lea lijepo pa ce Leo srediti situaciju

0981816047

al mislim da ce ici prvo sa fini brusnim papirom pa poliranje ... racunaj 150 -200 kn ziher da ce ti neko uzet da ti to ide polirati , a pitanje je kasnije da li ce uopce to liciti na nekaj

Edited by Dinac

:angel:

Neke jebene fleke nikako dolje pa sam popizdio :lol: Tko bi reko da ce ovako ispast :P

Da, stvarno se čudim što je tako ispalo... Majko mila, ti nisi normalan! :doh: :doh: :doh:

Ide poliranjem dolje, barem bi trebalo ići jer nije duboko jako (iako ti je slika u qrcu).

Ko je Leo, di je Leo i jel ima netko da zna neke okvirne cijene za to isplirat, ako se moze? Jer ako je skupo onda cu prelakirat...

Leo je maher za poliranje:D kod NSBa ti je doma nazovi ga pa se dogovorite da ti to ispolira.

0981816047

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...