mr_G Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 12mm, reži! A da napravimo group by, jer mislim da imamo nekoliko zainteresiranih... Miro, crni, capxon, veki, ja, i sjetit ću se ako još neko treba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 velis 3mm stjenka? i onda se cudite kad vam ogoljene aute do jaja imaju 1500kg Mica, 3mm mora biti da traje... Ako je tanja onda neće potrajati i morati ćeš ju mijeanjati zajedno sa turbinom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 gledaj, englezi rade 2.0mm stjenku od inoxa 304 sa anti lagom!!! znaci gruva u grani i to jebacki, pa grane drze 50 000 milja ... rade od 1.5mm sa 323 isto anti lag... dakle mi smrtnici koji nemamo antilag sa 2.0mm stjenkom je cisto ok! razlika u 2 i 3mm stjenke na cjelu granu je 5kg+ 5kgtu 5kg tamo, nakupi se 50kg dok reces keks. a svi znamo kako je na drugom mjestu jako tesko skinut 50kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 (edited) Ma ako je težak, digneš tlak za 0.1bar i nema problema za dodatnih 50kg... Mislim ja tebe hose nekad ne razumijem... Na turbaku razmišljaš o plus-minus 100kg?! :doh: Šta ti misliš zašto sam ja prešao na turbo motore? Zato da ne moram voziti bez siceva i pola interijera... Ako mi je sporo stavim veću turbinu i dignem tlak... :lol: BTW, ako tako razmišljaš, zašto si onda natovario 50 dodatnih kg sa turbinom? Jer turbina, grana, cijevi, IC je sigurno sve preko 50kg... Tome još dodaš težu jaču getribu, teži zamašnjak, teže kočnice, i već si na 100 dodatnih kilograma... Ali tih 100kg dodatka riješiš sa 25KS više. A sve iznad toga je plus... Edited June 8, 2009 by mr_G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 razmisljam na nacin da radije spustim auto za 100kg i spustim tlak 0.2 manje naprezanje za sve ! i manje zagadjujem okolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Super je ako možeš. Ali zašto ne ostaviti tlak i spustiti masu. Tada ima smisla, inače je bacanje para... A ako te boli za motor, onda stavi waterinjection.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 razmisljam na nacin da radije spustim auto za 100kg i spustim tlak 0.2 manje naprezanje za sve ! i manje zagadjujem okolis Pa nisam znao da ti auto vec zagaduje okolo:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 hose šta točno znači 304, 321, itd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Pa nisam znao da ti auto vec zagaduje okolo:D zagađuje mu hrđa zrak okolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 hose šta točno znači 304, 321, itd? oznake materijala, konkretno inox ih ima 3, neznam tocno koji su odnosno INOX: 316 4404 A4 su ti jedan te isti inox samo sto je 316 americka oznaka, 4404 je din oznaka, a A4 se koristi za vijcanu robu. a uz to. imas inox 316L, 316TI i jos oznaka... uglavnom ima san u ruci komad inoxa 316 koji je bio tvrd kao keramicka plocica, tokari kad ga imaju obradjivat onda ti cesto spominju mater.... strah me iti pomislit koliko je tvrd 323 odnosno nek ti opbjasni neko ko se bavi kromom tipa mile ili ovaj decko, jure cinimise sto isto ima svoju firmu i bavi se inoxom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Nije li onda za ispušnu bolji malo mekši inox koji će i popiti vibracije bez pucanja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Nije li onda za ispušnu bolji malo mekši inox koji će i popiti vibracije bez pucanja? cinimise da malo brkas pojmove... sto je tvrdoca sto je prekidna cvrstoca ovaj je tvrdji i prekidna cvrstoca mu je veca, odnosno, sta bi mi u narodu rekli jaci je materijal dakle umisto celika debelog 3mm stavis inox 316ti 1.5mm i nista nece puknut, a laganij duplo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Aha. Jači je drugim riječima. Ne samo tvrđi. Jer po meni ako je nešto tvrđe, onda je i krhkije... OK. To kod čelika ne igra očito.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Aha. Jači je drugim riječima. Ne samo tvrđi. Jer po meni ako je nešto tvrđe, onda je i krhkije... OK. To kod čelika ne igra očito.. e drito to, u svakom pogledju jaci materijal (zilaviji) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Makar na FWD autima s dosta konja masa na motoru cesto nije stetna za ubrzanje, jer auto ima bolju trakciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mille Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Makar na FWD autima s dosta konja masa na motoru cesto nije stetna za ubrzanje, jer auto ima bolju trakciju. Nepotrebno je opterečivati glavu i stavljat veću ,masu na motor . Samo opterečuješ šarafe na glavi ... a ta masa može s vremenom počet čupat šarafe , ako nije dobro napravljeno (ukrute na blok , itd...) Ko zna napravit granu , dosta mu je i 2mm . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 2mm dovoljno moja je 1.75 ako se dobro sjecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 pusti decke neka rade sa 5mm stjenkom, pa kad grana sa turbom bude imala 40kg, onda nek se ceskaju po glavi zasto ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Pa treba veliku stjenku tako da turbo izađe van maske da se vidi... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 kakve veze ima velika stjenka sa izlazenjem turba van haube? to ti nas prcas a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 ne van haube, nego van maske.... U tvom slučaju ide u kabinu... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 i zimi grije noge mislis ? ma da to je bas super Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Akula kaže da je njemu grana sa stjenkom od 2mm 304 čelik pucala. Imao je ukrute na blok i pucala je... Tako da ja ipak idem na 3mm i 321 čelik... Grane za veće snage ti svijetle koliko se užare. Vidiš kroz cijevi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 (edited) Akula kaže da je njemu grana sa stjenkom od 2mm 304 čelik pucala. Imao je ukrute na blok i pucala je... Tako da ja ipak idem na 3mm i 321 čelik... Grane za veće snage ti svijetle koliko se užare. Vidiš kroz cijevi... mislis inox? 304? e i gdje ces nac 321? jedno pitanje, kako nepucaju tvornicke ljevane grane koje su 2mm stjenka, ili aftermarket 2mm? Edited June 9, 2009 by Josey Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Na ebay. Imaš gotove grane 304 i 321... Razlika u cijeni je skoro duplo... No tražim dalje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now