matija0311 Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 motorić od centralnog u zadnjim desnim vratima se jako čuje..zuji ubiti..zaključava on i sve al baš zuji..jel pri kraju ili? da ne raskopam vrata bzvz i jel netko zna okvirno cijenu motorića? se može ubacit najobičniji motorić od centralnog unutra iz čipoteke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Krepat će uskoro vjerovatno.. Tak je i frendu bilo samo na prvim desnim... I krepalo samo odjednom :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted June 9, 2009 Author Share Posted June 9, 2009 kolko love dođe novi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
walbandon Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 za cijenu novog od mislava uzmes cijeli set i samo stavis na mjesto krepanog ... tako ja imam na prednjim desnim, a ceka me vec apr mj da to napravim na zadnjim desnim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 za cijenu novog od mislava uzmes cijeli set i samo stavis na mjesto krepanog ... tako ja imam na prednjim desnim, a ceka me vec apr mj da to napravim na zadnjim desnim... To ti nikako ne paše...motorić je unutar brave,sa vanjske strane nema nikakvih štangica.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted June 9, 2009 Author Share Posted June 9, 2009 hans..jel znaš okvirno kolko je motorić sam u ovlaštenom i dal ima zamjenski kakav? pitanje vremena je kad će otić pa da to zamjenim bratiću Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 kolko love dođe novi? Joj reko mi je kolko dođe, al sam skroz zaboravio. A i nisam ziher više jel on uzeo rabljeni ili zamjenski.. Budem ga pito danas pa ti javim Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted June 9, 2009 Author Share Posted June 9, 2009 daj molim te pogledaj pa mi javiš Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 daj molim te pogledaj pa mi javiš Sutra ujutro ti javim, jel me nema kasnije;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
walbandon Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 To ti nikako ne paše...motorić je unutar brave,sa vanjske strane nema nikakvih štangica.... jbg...i meni je motoric unutar brave...al ima stangicu za rucno otkljucat(pipak kod prozora) Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Aj kad je već ovaj topic jel zna netko kolko koštaje nove dvije kartice/daljinski za tu lagaunu.. Frendu na jednoj krepala tipka za otključat, a na drugoj za zaključat.. Pa mora furat obadvije:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Frend je nabavio rabljeni za 400 kn, reko mi je da je novi preko soma.. Mogu ti nabavit broj od tog lika di je uzeo, ako ti treba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted June 10, 2009 Author Share Posted June 10, 2009 Frend je nabavio rabljeni za 400 kn, reko mi je da je novi preko soma.. Mogu ti nabavit broj od tog lika di je uzeo, ako ti treba... daj molim te pa da to zamjenim bratiću Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 daj molim te pa da to zamjenim bratiću E da, to je bilo 400 kn sa ugradnjom.. Tak da je samo motorić i jeftini možda.. Dam ti broj sutra/preksutra dok ga frend nađe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted June 11, 2009 Author Share Posted June 11, 2009 thx care..stavi broj tu možda bude još nekom trebalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Dajte brojeve šasija za tu bravicu i kartice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 (edited) Evo broj od tog lika za motorić... Ivica Fuček 01/2007-362 mob 098 953 6376 Dajte brojeve šasija za tu bravicu i kartice. Naručio frend novo, tak da netreba.. Oko 1200 kn i samo je jednu dobio Edited June 13, 2009 by robi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjMK2 Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Mozes kupiti univerzali i otvoris ovaj original od renaulta i preslozis ga.... tako sam ja rijesio na jednoj 19-ici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 meni su rekli da mora zujat jer jedino tak mos vidjet da radi Dajte brojeve šasija za tu bravicu i kartice. jel ostaje garancija ako sam promjeni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted June 14, 2009 Author Share Posted June 14, 2009 Evo broj od tog lika za motorić... Ivica Fuček 01/2007-362 mob 098 953 6376 thx...dajem broj dalje pa se bratić dogovara s njim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Mozes kupiti univerzali i otvoris ovaj original od renaulta i preslozis ga.... tako sam ja rijesio na jednoj 19-ici Nemožeš,brave na 19 iz 80ih godina su jako različite od brava na Laguni II.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjMK2 Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 (edited) moja isprika, nisam isao za tim da je laguna II Edited June 14, 2009 by DjMK2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now