Tuco Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Imam pitanje vezanu uz brave na autu Radi se o Peugeotu 206 i htio bi promjenit obje brave na vratima i glavnu (kontakt) bravu Jel zna netko jel to moguće, kolko to košta i dal bi se dalo kaj skemijat sa rabljenim bravama?
scuka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 kaj ti brijes da bu to neko ukral ? pa ne vozis stodvajstrojku
the-rider Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 brave se moze prebaciti, ali je problem u code key-u, ne znam kako pezo ima
riceburner Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 sve se moze, sredi sam mehaniku, odslepaj auto u servis, platit ces jedan radni sat dijagnostike u servisu da usklade blokadu paljenja i nove kljuceve...
DaDo Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Imam pitanje vezanu uz brave na autu Radi se o Peugeotu 206 i htio bi promjenit obje brave na vratima i glavnu (kontakt) bravu Jel zna netko jel to moguće, kolko to košta i dal bi se dalo kaj skemijat sa rabljenim bravama? ja ti imam negdje dva seta brava za pug 206 sa kljucevima, kodovima i svim.... ak oces, dodji po to, i ak kaj skombiniras das neku sicu......
Tuco Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Radi se o tome da je auto bio posuđen jednoj osobi i ta osoba je izgubila ključ a s obzirom da znam o kakvoj se osobi radi ne bi htio da auto nestane sa parkinga jedan dan jer sumnjam da ključ nije izgubljen već "izgubljen" Imam kod karticu i sve i rezervni ključ s kojim se sad auto koristi ali nemam daljinsko centralno i htio bi brave promjenit
Tuco Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 ja ti imam negdje dva seta brava za pug 206 sa kljucevima, kodovima i svim....ak oces, dodji po to, i ak kaj skombiniras das neku sicu...... dado daj broj telefona na PM da te zovem
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now