Tuco Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Imam pitanje vezanu uz brave na autu Radi se o Peugeotu 206 i htio bi promjenit obje brave na vratima i glavnu (kontakt) bravu Jel zna netko jel to moguće, kolko to košta i dal bi se dalo kaj skemijat sa rabljenim bravama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 kaj ti brijes da bu to neko ukral ? pa ne vozis stodvajstrojku Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 brave se moze prebaciti, ali je problem u code key-u, ne znam kako pezo ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 sve se moze, sredi sam mehaniku, odslepaj auto u servis, platit ces jedan radni sat dijagnostike u servisu da usklade blokadu paljenja i nove kljuceve... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Imam pitanje vezanu uz brave na autu Radi se o Peugeotu 206 i htio bi promjenit obje brave na vratima i glavnu (kontakt) bravu Jel zna netko jel to moguće, kolko to košta i dal bi se dalo kaj skemijat sa rabljenim bravama? ja ti imam negdje dva seta brava za pug 206 sa kljucevima, kodovima i svim.... ak oces, dodji po to, i ak kaj skombiniras das neku sicu...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted June 9, 2009 Author Share Posted June 9, 2009 Radi se o tome da je auto bio posuđen jednoj osobi i ta osoba je izgubila ključ a s obzirom da znam o kakvoj se osobi radi ne bi htio da auto nestane sa parkinga jedan dan jer sumnjam da ključ nije izgubljen već "izgubljen" Imam kod karticu i sve i rezervni ključ s kojim se sad auto koristi ali nemam daljinsko centralno i htio bi brave promjenit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted June 9, 2009 Author Share Posted June 9, 2009 ja ti imam negdje dva seta brava za pug 206 sa kljucevima, kodovima i svim....ak oces, dodji po to, i ak kaj skombiniras das neku sicu...... dado daj broj telefona na PM da te zovem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now