Mramor Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Gdje otići za dubinsko čišćenje kožnih sjedala? I možda popravak kože na malim površinama? Nemam rupa niti poderotina, ali trebalo bi malo "zbrusiti" kožu na jednom mjestu i sve detaljno i dubinski oprati. PS. Imam osjećaj da će netko napisati "BlackPearl", a možda i "Bobo" A osim njih, baš firme za čišćenje i popravak kože? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabioso Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 za popravak kože http://www.drvinyl-hr.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Za popravak ne znam ali šta fali black pearlu? Oni imaju opremu za dubinsko čišćenje i osvježavanje kože. Ja tamo redovito idem na čišćenje bijele kože Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mramor Posted June 11, 2009 Author Share Posted June 11, 2009 Sve 5. Samo fali red čekanja. Osim toga dobro je imati više opcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Šta je gužva u black pearlu? Baš sam mislio ovih dana opet tamo na čišćenje kože Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 http://www.svig.biz/ par ljudi sa seata bilo kod njega i prezadovoljni su Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 u pearlu se za neki veci zahvat ceka i tjedan dana.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mramor Posted June 12, 2009 Author Share Posted June 12, 2009 Hvala svima na pomoći, i linkovima do sada i ubuduće Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 http://www.svig.biz/ par ljudi sa seata bilo kod njega i prezadovoljni su Ima tko iskustva iz prve ruke s ovim? Jel je poprilično jeftiniji od black pearl-a. A ne želim baš biti pokusni kunić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 frend je bio ,t.m. tu sa foruma ,reko mi je da je prezadovoljan ,ja idem sljedeci tjedan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonio Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Ima tko iskustva iz prve ruke s ovim? Jel je poprilično jeftiniji od black pearl-a. A ne želim baš biti pokusni kunić dečko super radi, jako je pedantan, i svi koji su do sada bili kod njega su prezadovoljni... definitivno probaj...:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 evo dario ima danasnje iskustvo )) auto precist iznutra: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 dečko super radi, jako je pedantan, i svi koji su do sada bili kod njega su prezadovoljni... definitivno probaj...:thumbsup: Onda ću otići jedan dan isprobati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mramor Posted August 28, 2009 Author Share Posted August 28, 2009 (edited) Mali refresh teme. Bio sam kod Saše (Svig.biz). Dečko je stvarno zakon. :thumbsup: Dobro i brzo radi. Pitam koliko košta i kada mi je rekao bilo me sram pa sam mu dao još nešto. Stvarno, ima (pre)niske cijene. Edited August 28, 2009 by Mramor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trojan Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Jedno pitanje. Sa čim održavate kožu? Frend koristi neko mlijeko za kožu il tako neš. Ima li tko iskustva sa tim preparatima i koji je najbolji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mramor Posted August 28, 2009 Author Share Posted August 28, 2009 (edited) Nažalost nisam ga pitao. Ja sam isprobao svašta i najbolje efekte dali su Nivea :lol: i Ma-Fra (mlijeko i tonic). Nivea je puno jeftinija... :doh: Edited August 28, 2009 by Mramor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trojan Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 mmm nivea. budem probao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mramor Posted August 28, 2009 Author Share Posted August 28, 2009 Problemi sa Niveom: a) dugo ostaje masna na volanu/koži mjenjača/sjedalima b) ima specifičan miris (na svu sreću blag) c) nekima je seljački stavljati niveu u auto Prednosti Nive-e: a) jako dobro impregnira kožu. dosta duboko i dugotrajno. b) imaš je za kupiti na svakom ćošku i od Ma-Fra itd. jeftinija je x puta Sjećam se jednog dokumentarca, izvadili su najstariju nogometnu loptu u Hrvatskoj, iz 1880 i neke... u jednom je komadu, još uvijek okrugla. štepana sa originalnim špagama i sve. Kaže deda: jel znate s čim smo je jedino održavali? Niveom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trojan Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Zanimljivo, svejedno ću probat pa ćemo vidit. Jer mi koža ručice mjenjača suha ko sahara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mramor Posted August 28, 2009 Author Share Posted August 28, 2009 Pazi da ti ne pukne. Ona hoće rado puknuti, i sjedalo vozača na lijevoj strani (vanjskoj). Donji dio. Taj dio i koža oko mjenjača se stalno gužvaju i savijaju. Ja to stalno mažem s nečim, više nego volan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 nivea...bijela, body milk od nivee....kako sta nadem u kupaoni... ako je dobro za mene dobro je i za sjedala.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 nivea...bijela, body milk od nivee....kako sta nadem u kupaoni...ako je dobro za mene dobro je i za sjedala.. how gay :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 ti suti...vidio sam gdje ti je auto parkiran... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trojan Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Evo danas isprobao. Nisam imao Niveu pa sam namazao Baleu od DM-a. Uglavnom vrši funkciju i super izgleda.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 kupite si baby maramice i s njima premažite sve kožne dijelove u autu :thumbsup: EDIT: nije skupo a odradi posao odlično Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now