Jump to content

Recommended Posts

Posted

Maramice su za čišćenje i trebaš ih utrljavati ko stoka da uočiš neki efekt. Balea? :lol: Ajd vidjeti ćemo efekt za tjedan-dva. :)

• Replies 82
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

ja redovito sestri maznem nivea ili neki drugi body milk koji nađem na polici i super djeluje.

Inače frend je radio 5 godina u autopraoni Carrera tam u sloboštini i uvijek su mazali siceve niveom jer je djelovala bolje od bilo kojeg sredstva za kožu.....

Posted

Jel vama nesmeta sto nakon dugogodisnjeg mazanja koznih sjedala s niveom ta koza postane sjajna a ne vise onako lijepa mat kao kad je sjedalo novo ?

Pa nema ni goreg nego kad vidim auto star 7-8+ godina i kozna sjedala u kojima doslovce vidim odsjaj .. :fear2:

Posted

Probao Armorall,Liqui Moly,TurtleWax ... sta ja znan,ni sam neznan to je sve onako slično,nisan naletia još na nešto wau da mogu rec da me zaprepastilo :) zna li ko neko takvo sredstvo

Posted (edited)

Slažem se. Niti mene nije ništa impresioniralo od toga. Makar LM nisam probao. Pod zadnje Ma-Fra me baš razočarala. Ne ostavlja taj "sjajni" efekt, ali niti posebno ne čisti (deterđent) niti ne osvježava (hidratizirano mlijeko), a Ma-Fra je brand. Od razvikanih imena još najbolji se pokazao Sonax. Ali onda malo pogledaš sastav i šta je to...To je kao sredstvo za kožne cipele koje možeš kupiti u Borovu ili Šimeckom. :) Erdal :) Hidratantno mlijeko, pčelinji vosak, samo rijetko da ne masti sjedala. Ništa posebno, a skupo. Ja bih još najrađe koristio Niveu, i onda izbacio "sjaj" sa nekim od tih razvikanijih sredstava.

Ali još uvijek ne mogu izbaciti tamne crte van, iz kože. Trljam, trljam... mlaka voda i sapun, ide površinski, ali duboko ne. Imam bež kožu i to se vidi.

Edited by Mramor
  • 2 weeks later...
Posted

parznakova... :)

Originally Posted by nsxttt View Post

Before and after pics are of different seats.

BUT That stuff is incredible!

It would seem that way - but it's the same interior. Leatherique is simply that good and can roll back time on most interiors.

Original threads can be found here:

http://www.m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=169930

http://www.m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=167085

• 2 months later...
Posted

Jutros bio u Dr.Vinyl na procjeni da mi osvježe kožu.

Nije nigdje poderano, ali vozačko sjedalo ima šare po sebi gdje je savinuto, ostala sjedala treba samo oprati.

U ponedjeljak imam termin i treba im 2 dana da operu i zatvore te pukotine sa nekakvom bojom.

Jel netko bio već kod njih?

Lp,

ZaX

• 1 year later...
Posted

Ukoliko je koza izguljena ( ne sad previse ) moze se pofarbati i time dosta podici sam izgled sjedala nakon tretmana naspram toga kako je bilo prije.

Naravno posao mora biti obavljen od strane nekog tko stvarno kuzi sto radi a ne onaj tko zeli uzeti novac a kvaliteta posla nije na prioritet.

Evo na ovom linku mozes vidjeti kako to izgleda before/after s tim da uzmi u obzir stanje sjedala sa linka prije repainta je bolje od 90% stanja sjedala autiju kod nas koji imaju kozu i stari su svojih 10 i vise godina

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=131046

Posted
Ukoliko je koza izguljena ( ne sad previse ) moze se pofarbati i time dosta podici sam izgled sjedala nakon tretmana naspram toga kako je bilo prije.

Naravno posao mora biti obavljen od strane nekog tko stvarno kuzi sto radi a ne onaj tko zeli uzeti novac a kvaliteta posla nije na prioritet.

Evo na ovom linku mozes vidjeti kako to izgleda before/after s tim da uzmi u obzir stanje sjedala sa linka prije repainta je bolje od 90% stanja sjedala autiju kod nas koji imaju kozu i stari su svojih 10 i vise godina

ma poguljeno je samo vozačko sjedalo po rubu malo..ostala sjedala su super..

ne znam da li bolje prvo ići na tretman kemijskog dubinskog čišćenja kože i da ju namažu itd. ili bolje prvo pofarbati to oštećenje..

Posted

Nema to veze, koža se može riješiti u kakvom god da je stanju

vidi:

• 3 weeks later...
Posted (edited)

da ne otvaram novu temu....

Zanima me s cime da ocistim (operem) kozna sjedala prije nego ih namazem s losionom ili kremom?

Edited by Ivsa
Posted

i ja sam cuo da za pranje nije dobro ici s vodom jer ju koza povuce.... navodno treba ici s nekom pjenom koja se kasnije pokupi ali to nemrem nigdje naci....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...