Jump to content

jel ovo dvoklipni blow off?

Recommended Posts

udahni tri puta duboko, pa puhni u njega jedno 10ak sekundi pa vidi kak ce se glasat

ti to ozbiljno_? :D

Ma ne pitam jel neznam...ovako po lsici se nemože viditi dal je jednoklipni ili dvoklipni?E,i ovdje mi piše da samo on dolazi...tj ne treba neki adapter ,šelna ili nešto drugo za to spojiti?:blink:

ti to ozbiljno_? :D

Ma ne pitam jel neznam...ovako po lsici se nemože viditi dal je jednoklipni ili dvoklipni?E,i ovdje mi piše da samo on dolazi...tj ne treba neki adapter ,šelna ili nešto drugo za to spojiti?:blink:

Kad bi ja iša to spajat sebi ništa nebi tribalo osim toga blowa.

udahni tri puta duboko, pa puhni u njega jedno 10ak sekundi pa vidi kak ce se glasat

za 1 bar da postigne 5 puta mora duboko udahnuti i puhati 8 sekundi

bravo_ri treba i šelna i adapter i crijevo ako nemaš već složen bov sada..i meni se čini da je ovo jednoklipni ;)

za 1 bar da postigne 5 puta mora duboko udahnuti i puhati 8 sekundi

bravo_ri treba i šelna i adapter i crijevo ako nemaš već složen bov sada..i meni se čini da je ovo jednoklipni ;)

mislim serijski je to ,onaj recirkulirajući...te šelne i adaptere misliš na ovo šta ima u kompletu s ovim recimo šta dolazi? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Turbo-blow-off-valve-KIT-Audi-VW-1-8T-GSX-GST-XRF-BOV_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZ65Q3a12Q7c66Q3a2Q7c39Q3a1Q7c72Q3a1205Q7c240Q3a1318Q7c301Q3a1Q7c293Q3a1Q7c294Q3a50QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem3a4f4642cbQQitemZ250438107851QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

tko ima samo te šelne i adapter,tj sve šta mi treba da onaj prvi spojim na svoj auto?gabrek ili tko već kod nas da naručim:blink:

mislim serijski je to ,onaj recirkulirajući...te šelne i adaptere misliš na ovo šta ima u kompletu s ovim recimo šta dolazi? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Turbo-blow-off-valve-KIT-Audi-VW-1-8T-GSX-GST-XRF-BOV_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZ65Q3a12Q7c66Q3a2Q7c39Q3a1Q7c72Q3a1205Q7c240Q3a1318Q7c301Q3a1Q7c293Q3a1Q7c294Q3a50QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem3a4f4642cbQQitemZ250438107851QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

tko ima samo te šelne i adapter,tj sve šta mi treba da onaj prvi spojim na svoj auto?gabrek ili tko već kod nas da naručim:blink:

pa recimo da ti ako imaš izlaz negdje prije TB za bov onda trebaš jedno silikonsko crijevo i 2 šelne...i amen, nemora ni biti silikonsko bitno da je neko pleteno crijevo :D

hebem ti brzopletost...to je u kompletu tek sad vidim :doh::D

Auction For ONE Bov only

Easy to Install

Operational 8 to 25 PSI

Polished Aluminum Body

Solid Brass Piston

1" (25mm) O.D Inlet

1" (25mm) O.D Outlet And Horn

Fit Audi A4 TT VW Golf Jetta 1.8T

This kit includes:

- 1 Polished Adjustable BOV

- 1 Bind Plug (25mm)

- 25 mm recirculate Adapter

- Horn

Both Horn and 1" (25mm) Outlet Adapter Include

Ok,budemo vidili kad dođe.Hvala ti Debeli :thumbsup:

hebem ti brzopletost...to je u kompletu tek sad vidim :doh::D

Auction For ONE Bov only

Easy to Install

Operational 8 to 25 PSI

Polished Aluminum Body

Solid Brass Piston

1" (25mm) O.D Inlet

1" (25mm) O.D Outlet And Horn

Fit Audi A4 TT VW Golf Jetta 1.8T

This kit includes:

- 1 Polished Adjustable BOV

- 1 Bind Plug (25mm)

- 25 mm recirculate Adapter

- Horn

Both Horn and 1" (25mm) Outlet Adapter Include

Ok,budemo vidili kad dođe.Hvala ti Debeli :thumbsup:

NP..samo ja bi otkazao naruđbu i kupio turbosmarta:D ako niš znaš da valja ;) ili recimo forge...mislim da bi ti fokusičar mogao srediti nekaj povoljno ;)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...