mariotdi Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Kako se ispravno pere intercoler? jel mogu uzet ivasol i samo ga cijelog usuti unutra? nece ostetiti nista? ostaviti 10 min i isprati s miniwashom malo izvuc s krpom i proci pa ostavit na suncu 1h. jel to dobro? radi se o serijskom IC na golfu tdi
Rudy Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 U pravilu nema potrebe za pranjem IC iznutra,ali možeš slobodno s ivasolom..............
Josey Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 zasto miniwashem, oces potrgat sta unuta licni? nalij ivasolom izmuckaj ostavi 10min, dolij vode, izmuckaj opet, i isperi sa vodom 2-3 puta, trebalo bi bit ok. a zasto peres ic? od ulja pretpostavljam ?
Pekx Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 (edited) ja sam oprao ovog sto prodajem sa ivasolom 4puta, nalio pola ivasola, pola vode, protresao par puta, dodao malo vegete i ostavio da stoji 10ak minuta, isprao pa ponovno dok nije cista bistra voda van potekla. inace, bio je tako masan i pun prasine da covjek nebi vjerovao, kazete da nema potrebe prati, ali zasto ne ako je vec skinut sa auta ili se stavlja novi edit: bolje nemoj miniwashom Edited June 14, 2009 by Pekx
Marko Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 hebo ivasol , jedinoa stvar sto moze otopit motorno ulje je nitro razrjedjivac. imate u pevecu po 10 kn litra,il negdje u veleprodaji , natocite ,ostavite prek noci , morao bi sve otopit .
Marco Polo Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 mariotdi said: Kako se ispravno pere intercoler?jel mogu uzet ivasol i samo ga cijelog usuti unutra? nece ostetiti nista? ostaviti 10 min i isprati s miniwashom malo izvuc s krpom i proci pa ostavit na suncu 1h. jel to dobro? radi se o serijskom IC na golfu tdi Ja sam ga neki dan prao bas ovako kak si napisao. I iz vana sam ga sa miniwashom nista nije puklo il se strgalo a bio je fakat jako zacepljen pun blata izvana, iznutra i nije bilo jako puno ulja. Posted via Mobile Device
the-rider Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Marco Polo said: pun blata izvanaPosted via Mobile Device (hebo znakove)
mariotdi Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Josey said: zasto miniwashem, oces potrgat sta unuta licni?nalij ivasolom izmuckaj ostavi 10min, dolij vode, izmuckaj opet, i isperi sa vodom 2-3 puta, trebalo bi bit ok. a zasto peres ic? od ulja pretpostavljam ? ma perem ga zato sto je vrlo vjerovatno da je pun sveg i svacega(270 tkm ima) pa auto dosta "mlako" ide. a posto ioanko moram mjenjat hladnjak(sol ga izgrizla,strunio) pa cu usput rec majstoru da mi i taj IC skine da ga properem. Auto bi stvarno trebao ici nakon pranja nesto bolje. @Marco Polo- i jel ide sta bolje auto?
Marco Polo Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 mariotdi said: ma perem ga zato sto je vrlo vjerovatno da je pun sveg i svacega(270 tkm ima) pa auto dosta "mlako" ide. a posto ioanko moram mjenjat hladnjak(sol ga izgrizla,strunio) pa cu usput rec majstoru da mi i taj IC skine da ga properem. Auto bi stvarno trebao ici nakon pranja nesto bolje. @Marco Polo- i jel ide sta bolje auto? Nejde bar moj isti vrag ko i prije, al sam nes raskapo pa sam skinul usput. Posted via Mobile Device
mariotdi Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 a oprat cu ga, ioanko mi je usputno:) mozda auto prodiše
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now