gandi Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Ja nemam pojma što si ti upravo rekao :rofl::rofl::rofl: aj dobro poslikaj i šalji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepp Posted June 16, 2009 Author Share Posted June 16, 2009 Gaženje na plinu http://s27.photobucket.com/albums/c163/steppenwulff/?action=view¤t=movie.flv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Gaženje na plinu dobro i kaj bi trebali zakljucit od toga osim da slusas gay muziku :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepp Posted June 16, 2009 Author Share Posted June 16, 2009 (edited) ..kaznit ču te vidječeš! EDIT: ak ne kužiš, šaltao sam pjesme jer sam tek dobio CD. Sad je u kontejneru. On topic: Plin. Da li mi treba flešljub i kako se montira to? Edited June 16, 2009 by Stepp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 ..kaznit ču te vidječeš! EDIT: ak ne kužiš, šaltao sam pjesme jer sam tek dobio CD. Sad je u kontejneru. On topic: Plin. Da li mi treba flešljub i kako se montira to? po 5 put ne , to crkavaju novi motori kojima su sjedista ventila napravljena od sinteriranog metala . al ako te svrbe pare i zelis da tvoj instalater plinske instalacije dobro zivi onda ti svakako treba , barem 12 flješljuba za svaki ventil jedan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepp Posted June 16, 2009 Author Share Posted June 16, 2009 Kojim hebe mater onda. Moj gasgazler ostaje suh Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 ja imam 37k km i jos nisam bio na servisu plina zakazan mi je bio na 30k km...tak da nis se ne brini nece mu biti nista Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrva Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 ja imam 37k km i jos nisam bio na servisu plina zakazan mi je bio na 30k km...tak da nis se ne brini nece mu biti nista Pričaj mi Ja več na 60kkm znači duplo :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mt47000 Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Gaženje na plinu gazenje na plinu bi ti pokazao ali nemam auto u zagrebu, gazenje je prva blokada, druga blokada, treca blokadadadadadadadadadada. To je gazenje. A ne ovo je kulturna sparna voznja.:dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepp Posted June 17, 2009 Author Share Posted June 17, 2009 (edited) As good as it gets na kickdownu A nije baš da mi je šum vjetra kroz zazore krova i vrata neprimjetan Ovaj motor je bio beta verzija. Nakon njega je izumljen parni stroj Edited June 17, 2009 by Stepp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now