Outlaw Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Proslo je nekih 800km od (opetovane) generalke, na 200km sam mijenjao ulje. Oba puta sam stavio 15w40, sad na nekih 1200km mislim stavit sintetiku... I uglavnom izvadim ja malo svjecice da vidim kako se to ponasa. 3 svjecice su ok (zuto svijetli centar), jedna je bila skroz crna, relativno suha. Malo sam osiromasio smjesu, provozao se malo jace nekih 50tak km i odmah izdavio opet. Sad je ta koja je bila crna malo manje crna :lol: Ali i dalje je tamnija dosta od ostalih. Ler mi je malo visok bio, a vjerojatno prije prvog vadenja je bio na leru dosta pa je mozda zato bila toliko crna... Uglavnom jedna je puno tamnija. I onaj porculan oko sredisnje elektrode i ona gornja elektorida je jako tamna, skoro skroz crno. Posto je relativno suho, valjda je do smjese. Kad sam kupovao dizne i dao testirat jedna je punila 5% vise od drugih (mozda je sad na tom cilindru). Mislio sam da je to dovoljno mali postotak da nije bitno. Ali jel moguce da radi samo tih 5% je ovako velika razlika u boji svjecica? Ili mora bit neki drugi razlog zasto je tako tamna jedna svjecica? Uz to sto je tamna, za razliku od drugih svjecica, ima i neke naslage, izgleda kao neki povrsinski sloj koji se guli (ali tesko)... Na gornjoj elektrodi i na rubu svjecice (koji nalijeze na blok). Jel moze bit u usisu za taj cilindar stvar? U kompu? Ili posto je ionako malo proslo od generalke da se zasad ne zabrinjavam? Slike su koma, ali evo tek toliko Prvi put Nakon voznje Na drugoj slici ne izgleda kao da je velika razlika, ali uzivo je puno veca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 probaj prebaciti injektor od tog cilindra na neki drugi pa onda vidi, ako prlja opet isti svjecicu onda nije dobro :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted June 15, 2009 Author Share Posted June 15, 2009 To sam i mislio... Samo pricekat cu jos 300km, promjenu mineralnog u sinteticko, kraj "razrade" pa da ga pocnem normalno vozit pa onda vidjet... Svjecice ne izgledaju kao da dolazi do detonacija, nisu pune ulja i tako to, pa se valjda ne moram zabrinjavat jos :lol: Mislio sam ako se tko mozda vec susreo sa takvim situcijom (s bojom svjecica)... Ili ako netko ima ideju koliko je "5% vise benge" i jel to moze bit razlog... Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 lako moguce, 5% je puno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted June 15, 2009 Author Share Posted June 15, 2009 Hm... A dizne su navodno ciscene bile, a i ostale 3 su sve iste. Tesko da su 3 dizne jednako zastopane... Drugim rijecima ako je tih 5% vise na jednoj "previse" mislim da ciscenjem dizni necu nis dobit nego bi morao kupovat nove dizne opet :doh: Jos mi lik na testiranju dizni kaze, ma nije 5% nis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 a ne znam, znam kad sam se igrao sa motorima, cim malo vecu diznu stavis odmah je crnija svjecica promijeni mjesto injektorima pa ces sigurno znati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted June 15, 2009 Author Share Posted June 15, 2009 Kaj je je... Nego sve odgadam to jer je mehanicar tako userafio rampu da je to strasno :lol: Nije stavio one gumene podloske, sad je sve tako stisnuto da se sve bojim da kad pocnem skidat ce se nes potrgat :lol: Sto se ovih 5% tice... Pa znam za ekipu koja je vozila aute i mislila kako je sve super i auto fino ide pa kao tek toliko malo provjerit ili ocistit dizne kad ono ispalo da im neke spricaju 40% manje :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 tako je i meni na bravu bilo :lol: samo ja nisam gledao svjecice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 meni su prva i cetvrta bile svjetlije... raspitivao sam se kako zasto itd , injektori bili dobri, zamjenjivao im pozicije... uglavnom neki su mi rekli da moze bit zbog kontrukcije ispusnog kolektora Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 (edited) Ako su injektori unutar 10% to je kao ok... Što je totalni nonsense. Jer recimo da je 12.5:1 najveća snaga. I ako ti odstupa 10% to će biti 13,7:1 što je već preslaba smjesa. Ili ako je ima 10% jače špricanje to je onda 11.3:1 što je zaljevanje... Edited June 15, 2009 by mr_G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 ti si neki rasist a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted June 15, 2009 Author Share Posted June 15, 2009 Znaci moze bit zbog one moje glupe grane :lol: Aj bas cu onda zamijenit injektore jedan dan, ali brijem da ce u "cilindru" bit stvar, a ne injektoru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted June 23, 2009 Author Share Posted June 23, 2009 Zamijenio mjesta injektorima i svjecicama i ista stvar, na istom cilindru. Opet crna svjecica, malo manje nego prije, ali dosta tamnija od drugih... Sto dalje? Koliko je to uopce "problem"? Auto je prosao 1200km od generalke (jos je na 15w40, sutra stavljam sintetiku) i dimi plavkasto na gasu. Ali ako je do ulja, zar ne bi svjecica trebala biti mokra, masna? Ova je skroz suha, samo crna, tamnija od drugih... Jel moguce da je to radi ulja iako je suha svjecica? Ako ne, sto bi jos moglo bit? Komp, kablovi, razvodna, ispusna grana, sto sto :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 a ne mora biti masna ako dize ulje u cilindar, tek kad su vece kolicine onda bude masna promijeni ulje, razradi ga jos malo, pa vidi onda izmjeri i kompresiju negdje usput Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Ako ne, sto bi jos moglo bit? nejednolika raspodjela zraka/goriva/ulja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted June 23, 2009 Author Share Posted June 23, 2009 To mi je jasno... Mislio sam sto bi mogao biti uzrok. Injektor znaci nije... Sad cu prvo provjerit kompresiju pa ako je manja na tom cilindru, do ulja i karika je... Ako nije, e onda ce bit veselo LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 ulje moze bit od karika ili gumica ventila. jel su nove karike ? jel bio honan cilindar(da se napravi mrezica) ? ako auto ne ide i ne trosi ulje, vozi se i boli te kujac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 hm, zanimljivo mi je to da dimi na leru pa brate NE SMIJE DIMITI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted June 23, 2009 Author Share Posted June 23, 2009 Ne dimi na leru... Dimi u voznji na punom gasu. Nakon jos jedne "generalke" :doh::lol::cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Jel dimi plavo ili crno na punom gasu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 Plavkasto. Ulje. A smjesa je i siromasnija nego sto su mi u servisu nastelali. Malo sam smanjio jer mi ovako bolje radi na leru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 A i honde dime na full gasu u okretajima... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 stari ti nemas bas srece sa tim motorom da i kupis novi auto vjerojatno bi dimio Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Ma to je tako kad ga lickaš... Koji kurac nisi uvalio unutra 1.6 ili neki još veći, zašarafio turbo gore i boli te tuki hoće li dimiti ili ne sve dok te ubija u sitz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 Ma davno me proslo da me ubija u sic... Hocu se samo vozit vise :lol: Jebes auto s kojim godisnje prodes 500km, sve ostalo s drugim autima :lol: BTW: upravo stavio sintetiku i odo se picit, al ce bit dima :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now