Danijel Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 letva volana slini ulje na semeringu a pošto nova dođe 12000kn a rabljenih/zamjenskih nema gdje ju odnjet i kako se kreću cijene reparacije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabioso Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 hidromehanika Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 koji su simptomi kada to ode ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Ima tu negdje na zitnjaku, meni lik reko cca 700-1500kn ovisno sto treba mjenjati Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 koji su simptomi kada to ode ? navodno kao preskače tj lupka dok motaš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 iscuri ulje pa zuji ko blesava... a u voznji, nemam pojma, nisam isprobavao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danijel Posted June 16, 2009 Author Share Posted June 16, 2009 koji su simptomi kada to ode ? lagano kaplje ulje iz nje i naravno ako ostane bez ulja da zuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 (edited) imao identican problem.... reparirana u ovlastenom renault servisu 5500 kuna... u sloveniji 530E + porez..(koji dobijes nazad) ja na kraju uzeo rabljenu.... 150E posao i letva...u sloveniji obavljeno... i da ..rjec je o meganu iz 1997 u hidromehanici je navodno cca 1800 kuna ....reparacija...al cuo sam da znaju opet procurit vrlo brzo... inace servoletve ubija penjanje na rubnjak Edited June 16, 2009 by hrga Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 navodno kao preskače tj lupka dok motaš meni ne lupka nis al nekad mi se zna desit da kad motam iz skroz ljevo u skroz desno kao da nekih pola kruga teze odvrti i onda dalje ide do kraja normalno lagano i kad na mjestu idem lijevo desno cujem neko lagano klikanje..kao da negjde ima neki luft i dodiruje negdje u nesto cvrsto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 i kad na mjestu idem lijevo desno cujem neko lagano klikanje..kao da negjde ima neki luft i dodiruje negdje u nesto cvrsto.. E to ti je luft...ili u letvi ili u sponi letve... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 sto bi znacilo da mi je letva u banani i zahtjeva reparaciju ili ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sico Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 kod mene ti je pri punom okretu volana u jednu stranu curilo ulje tako da je ostavljalo trag kuda god prodem. pritisak je nabijalo tako da je izbijalo manžetu. nemoj se vozit bez ulja da ti pumpa ne rikne, onda si najebo Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 sto bi znacilo da mi je letva u banani i zahtjeva reparaciju ili ? ak imas srece mozda samo spona ima lufta... ona ti nije skupa...sam se odšerafi i zašerafi nova.... nakon toga moras na špur obavezno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now