Leo Frketic Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Tko ih dila tu kod nas u Zagrebu? Di bi ih mogao nabaviti? Konkretno mi trebaju za Fordove '04-'09. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 bas da kupis ili? pitaj laca s originalnog hraweba Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 ak ti treba samo izvaditi javi se na pm ja bas neki dan u svoj mondeo vratio originalni radio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Frketic Posted June 17, 2009 Author Share Posted June 17, 2009 ak ti treba samo izvaditi javi se na pmja bas neki dan u svoj mondeo vratio originalni radio... Treba mi za izvaditi moj 6000C i metnuti 6000CD kojeg bi kupio tamo negdje 28.06. Ak bi mi ih mogao posuditi to bi bilo jako lijepo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Frketic Posted June 17, 2009 Author Share Posted June 17, 2009 bas da kupis ili?pitaj laca s originalnog hraweba A pa kupio bi, da. Alat freak sam. Volim gomilat i ono kaj će mi samo jednom poslužit . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now