Sunstorm Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Eto, nakon što mi je gro ljudi reklo da se ne može staviti ništa u moj što nije serijski (a kad sam pitao u pug servisu da mi stave navigaciju, tj. veći ekran koji je išao s doplatom, samo su me blijedo gledali)... Na netu sam naišao na nešto što je jedan momak izveo... Zanima me tko bi mogao to isto izvesti u hr? Koliko sam ja skužio, gore je stavio ekran iz 207ice, jer je manji dimenzijama, a na mjesto gdje je prije bio normalni mali ekran od 407ice, stavio je car pc. E sad, koliko para bi takvo nešto izašlo (car pc, ekran, itd). Onaj mali ekrančić, izađe cca 1300 kn, ali može to i jeftinije. Serijski to ovako izgleda kod mene. http://carphotos.cardomain.com/ride_images/3/251/4361/25627180048_large.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 hm..pa imas 2 DIN, ne vidim zakaj ne bi mogao stavit neki aftermarket ekran. Samo ce ti trebat zaobljena maska oko toga a i to ti plasticar lako napravi ako vec nema za kupit gotove (sto isto ne vjerujem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 pitaj ivana, on ti dila s onim timeless navigacijama, postoji za 307 mozda ima i za 407 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Nadi nekog plasticara, izvadi ovaj radio dole, na to mjesto stavi display koji je sad na vrhu i ostaje ti 2din il cak veci prostor za neku multimediju... Tak bi ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted June 23, 2009 Author Share Posted June 23, 2009 E u tom je problem... Na tom radiju su postavke za putno računalo, za klimu i za sve druge postavke...i taj "radio" je spojen na onaj mali ekrančić, te se sve prikazuje na njemu, tako da on mora ostati, zajedno s tim malim ekrančićem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Uzmi od Baleva 2DIN multimediju sa navigacijom i TV tunerom...mislim da je to oko 7-8000kn, ili uzmi od Pioneera, Alpinea ili Kenwooda te plati isto za cca 12-13000kn. IMHO, CarPC je daleko bolja stvar, samo puno zajebanija za realizirat. Mislim da bi ti Chuck (Mr.G) to mogao bez problema složiti samo je pitanje cijene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted June 23, 2009 Author Share Posted June 23, 2009 Čekam da on vidi pa će mi dati sud. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizz Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 znas kak sam ja to izveo? kupio eeepc, rastavio ga, narucio touchscreen, stavio samo da se lcd vidi, i instalirao gore software i sad cu to puknut u auto iduci tjedan very jednostavno..... i imas sve... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted June 23, 2009 Author Share Posted June 23, 2009 Daj malo više info, cijene, kako si to točno planirao izvesti, itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizz Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 rabljeni eee je oko 1000-1200kn, ostalo ti ostaje na volju.. ja sam ga skroz rastavio, narucio touchscreen koji ide pred ekran (37$ cini mi se), ugurao to u konzolu i potapecirao i nasao mjesto za maticnu da stane iza ekrana da ne moram produzivati zicu i tak.. xp gore, mogu se spojiti wlanom i uploadati muziku.... bluetoothom spojen moba sa 500mb interneta, navigacija, sve imas... software ti je centerfuse, vidio sam ga u patrikovom topicu i hvala mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepp Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 ...što je ova touch screen tipka "SCANNER"...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizz Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 mislis ovo ispod? to je paljenje pc-a.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepp Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 mislis ovo ispod? to je paljenje pc-a.... ..između tipki "VIDEO" i "RADIO" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizz Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 aha, sorry... mozda wlan scanner... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted June 23, 2009 Author Share Posted June 23, 2009 Znači, nabavim slijedeće... 1) ee pc 2) touch screen veličine koja stane unutra 3) spojim to sve 4) kupim mali ekrančić 5) spojim to E sad, gdje stavljaš dvd-ove u njega, gdje si stavio "centralni dio". Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizz Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 nema ti on dvd, imas 4gb flash unutra (nisam htio hard disk zbog trešnje auta..) , stavis jos jedan stick ili mem karticu od 8-16-32gb... imas wlan i spojis se na njega preko mreze da si prebacis ili obrises muziku na njemu... tako da ti maticna moze biti sakrivena (problem je sto je poprilicno velikih dimenzija za ugurati u konzolu) ekran imam od njega jer sam ga rastavio, ne treba ga kupovati..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted June 23, 2009 Author Share Posted June 23, 2009 Pitanje je dal bi mi taj ekran odgovorao...Vidiš ovo je sa stickom i wlanom odlično... I ima program koji mogu staviti, da je nešto slično, kao što onaj tip ima sa slika, navigacija + tv + razno razne pizdraije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizz Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 napisao sam ti, prog je centerfuse, imas ga za skinuti na katzu... ima sve.. taj ekran (eee 4g) je 7", i narucujes za njega bas touchscreen 7" i to je to sto ti treba, ako se ne varam i 2dina je 7", i ovo sto ima ovaj na slikama je 7" Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 zizz daj budeš to poslikal malo ja si razmišljam već dugo o car pc-u i o touch ekranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now