bravo-ri Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 stavio danas druge felge na auto.promjer rupe na glavčini je 57,1 ;stavim 60,1 i ima lufta,stavim 70,1 na 57,1 i ne ulazi,a dimenzija neka između ne postoji.koji tokar u Ri mi može odraditi ta 4 prstena da mi ne trese?i koliko to dođe obično lovice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
twingara Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 tih prstena ima za kupit u molydona, vjerojatno još na nekim mjestima... neka sića love... nebi se zezao sa pravljenjem, a i vjerojatno je skuplje... Edit: sad vidjeh da je dimenzija lijeva... ali svejedno pitaj... možda imaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fila Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 imaš u Molydonu, a i u Vulkalu za OZ felge. Mislim da sam ja dao cca 150kn za OZ felge... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 25kn komad ja platio sebi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 ja mislim da ti je to neka fordova mjera 64,nesto ono totalno debilno al mi nije jasno kako ti felga moze trest? da odes izbalansirat? meni isto ima oko milimetar lufta iako imam te prstenove jer mi je fi na felgi72 i tu ulazi knap a na glavicni ima malo lufta, al zar nemas konusne sarafe pa da centriraju felgu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 ja mislim da ti je to neka fordova mjera 64,nesto ono totalno debilno al mi nije jasno kako ti felga moze trest? da odes izbalansirat? meni isto ima oko milimetar lufta iako imam te prstenove jer mi je fi na felgi72 i tu ulazi knap a na glavicni ima malo lufta, al zar nemas konusne sarafe pa da centriraju felgu? meni je treslo da se ne moze vozit, a razlika oko 1.5mm....nevozlijvo je bilo doslovno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bravo-ri Posted June 26, 2009 Author Share Posted June 26, 2009 ja mislim da ti je to neka fordova mjera 64,nesto ono totalno debilno al mi nije jasno kako ti felga moze trest? da odes izbalansirat? meni isto ima oko milimetar lufta iako imam te prstenove jer mi je fi na felgi72 i tu ulazi knap a na glavicni ima malo lufta, al zar nemas konusne sarafe pa da centriraju felgu? balansirao sam felge bokte :doh: promjer na glavčini je 57,1 to je u redu,a promjer u felzi stavim ovaj 70,1 preširok neide u felgu,a 60,1 ide ali ima lufta.a između ne postoji ,možda da ali ono ful rijetko da ima to netko na lageru...riješiti ću to tako na sat vremena do Auto Šac i oni će mi 4 nove napraviti za 200 kn,pa trap onda napraviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 1.5mm je itekako puno kaj se toga tiće... mislim da je i risbo imal to za prodat tu s foruma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavo Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 LOL sve 4=200kn pa odi do nekog tokara da ti istokari. Ja sam sebi dao tako napravit i sve super. Odneseš mu dimenzije i nevjerujem da će biti sve 4 preko 50-100kn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bravo-ri Posted June 26, 2009 Author Share Posted June 26, 2009 3 tokara sam zvao i svi kažu istu cijenu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawi Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 bravo- dobro ti je josey reko, vjerojatno ti je mjera 64.1 - i nije tako rijetka. nazovi molydon, imaju plasticne kostaju par desetaka kn.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 hmmm, ja imam 72.6 na 57.1 plastične od ATS-a po 20 kn/kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
bravo-ri Posted July 2, 2009 Author Share Posted July 2, 2009 hmmm, ja imam 72.6 na 57.1 plastične od ATS-a po 20 kn/kom čitat malo : promjer rupe na glavčini je 57,1 ;stavim 60,1 i ima lufta,stavim 70,1 na 57,1 i ne ulazi i kako onda da mi 72.6 stane?moram to po naruđbi raditi i bok kad ih nema nigdje za kupiti ne kužim:blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 koji ti je promjer na felgi? ja sam imao slicni problem jer nisam mogao kupiti gotove, pa mi je stari stokario prvo metalne pa su zahrdali i ni isus krist ih nije mogao skinut, a onda mi je potokario plasticne i od onda super. inace su mi rekli 50kn po komadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 pa onda se mogu potokariti ti plastični izvana da legnu na felgu (sa 72.6 na 70.1) a unutra su ionako 57.1mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrgud Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 od 16 do 20 kn molydon, koje oš... bio ja nekidan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now