Zvonimir_G. Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Ubacio sam C20NE iz omege u kadeta sa komplet instalacijom motora od omege, ecuom od omege, debimetrom od omege. Sad imam problem: ne ukljucuje pumpu goriva kad se da kontakt nego samo kad se auto vergla. Pospaja sam zice prema Autodati, provjerio par puta, promjenio tri kompjutera. Znali mozda netko u cemu je problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Mnogi auti imaju tvornicko tako slozeno. Kad pocinjes verglat comp pali pumpu. Gdje je sad problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 To je normalno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvonimir_G. Posted July 3, 2009 Author Share Posted July 3, 2009 Nije normalno trebao bi upaliti pumpu na sekundu dvije.:no: Nebudi ljen nazva sam rodaka koji ima Omegu i on kaze da pumpa radi kad da kontakt sekundu dvje:huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giz Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Trebao bi upaliti pumpu na sekundu dvije i onda ju zgasiti. Tako i meni radi. Ja sam se zajebao u krivoj žici tj. spojio sam prvi put na debelu crveno-plavu žicu koja je "živa" na kontakt a trebao sam na smeđu sa crvenim ako se ne varam? Mogu sutra pogledati pa ti javim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deni Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 možda te zeza relej pumpe goriva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 To je normalno kod nekih motronica. Većina kompjutera pali pumpu na sekund jer je tako logičnije, no stari motronici nemaju previše logike... Ti onda prespoji da pumpa radi stalno kad daš kontakt za probu ako misliš da je do pumpe. Ja ne mislim da je do pumpe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvonimir_G. Posted July 4, 2009 Author Share Posted July 4, 2009 To je normalno kod nekih motronica. Većina kompjutera pali pumpu na sekund jer je tako logičnije, no stari motronici nemaju previše logike... Ti onda prespoji da pumpa radi stalno kad daš kontakt za probu ako misliš da je do pumpe. Ja ne mislim da je do pumpe... Ma pumpa radi u redu, samo ujutro prvo paljenje bi mu dobro dosle te dvi sekunde za dizanje tlaka, da manje vergla dok digne tlak. Da je to moje auto nebi me to toliko ni brinulo, nego vlasnik strahuje za anlaser:D Moracu sloziti neki 555 da to odradi:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvonimir_G. Posted July 4, 2009 Author Share Posted July 4, 2009 možda te zeza relej pumpe goriva? Ne zeza jer sam ga otvara i polemio:drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Meni to nije smetalo dok sam imao motronica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBIG Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 može ti bit i do kontakt brave jer su one mana na kadetima (b i c linija), ja san na svome ima relej od pumpe koji bi zazujao kada kada se da kontakt ...a u slučaju da se to nebi desilo imao se manualni prekidać za nadrukat gorivo (tj prekidaj kada bi se upalio bez kontakta pumpa bi počela vrtit) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Provjeri mase:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvonimir_G. Posted July 5, 2009 Author Share Posted July 5, 2009 Provjeri mase:thumbsup: Provjerio sam sve mase koje su oznacene u autodati. Sad jel ide koja na onaj okrugli konetor sto je kod kompjutera u kabini jer sam s njega uzeo samo zicu za pumpu. Instalacija je od omege 2.0i 91 godiste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now