Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nisam znala da Auto Tim ima valjke.

Možda bio netko kod njih?

Kakva je kvaliteta, cijene i to?

Od ovih gore navedenih samo Gumimarket i Zubak (tj. AMC) imaju valjke za 4x4 ili griješim?

Posted
  schlatka said:
Nisam znala da Auto Tim ima valjke.

Možda bio netko kod njih?

Kakva je kvaliteta, cijene i to?

Od ovih gore navedenih samo Gumimarket i Zubak (tj. AMC) imaju valjke za 4x4 ili griješim?

Ozy i ZaX (bmw e36) su mjerili kod Auto Tima kolko znam....

nije mi bitno jel ima za 4x4, frend bi mjerio na mercu 250td

Posted
  megane said:
kud na blagdan ne kužim..aj ak bude grup odlazak ja bi isto išao..hoće netko otvorit topic za Group odlazak ili?

nemojte na blagdan baš :no2:

tjedan dana poslije može :)

Posted

ovo je popis, tu pišite iskustva il bilo šta vezano za gore navedene valjke i tako to, nemojte tu dogovarat odlazak jer će topik otić u Honduras.

I da, AMC i Gumimarket imaju 4x4, ne znam za Gubića?

Posted
  Japanac said:
ovo je popis, tu pišite iskustva il bilo šta vezano za gore navedene valjke i tako to, nemojte tu dogovarat odlazak jer će topik otić u Honduras.

I da, AMC i Gumimarket imaju 4x4, ne znam za Gubića?

CVH, Francetic, Zubak imaju 4x4 valjke

Francetic ( Gumimarket ) je OK covjek, istinski zaljubljenik-vozac u auto sport, moze se svasta viditi kod njega u garazi i ugodno popricati o svemu vezanom uz aute i sl :punk:

Bio sam kod njega prije 2 godine i cijena je bila 200 kn.

Valjci su OK al ne dobri kao kod CVH i Zubaka ( MAHA 3000 )

CVH u Gorici je 300 kn za 1 h, idem tamo jer mi je takorec u dvoristu i mjerenje je vrhunsko. Inzinjer koji radi na valjcima ( ing. Kosir ) zna znanje i OK je za dobit koji info vise dok se ceka. Idem tamo kad god nesto uradim jer su valjci vrhunski i uvijek mi mjeri isti covjek tako da tocno znam razliku u odnosu na zadnje mjerenje.

Ostali nisu toliko pouzdani, bio sam sa prijeteljem kada je isao homologirati clia za gr N i bili su malo izgubljeni bez Kosira.

kontakt - 01 6379-208

Za ostale nemogu reci jer nisam bio osobno kod njih ali znam da Zubak ima iste valjke kao i CVH i znaju biti dosta povoljniji ako se skupi vise ljudi (navodno 150 kn)

Posted

Mi sada koristimo valjke u gumimarketu i sto se tice "konja" na kotacima, mjere u 1ks razlike sa AMC-om ili CVH-om, a kod proracunate snage na radilici dolazi do 10-15ks odstupanja. Vjerojatno je par faktora koji su "krivi":

1. AMC i CVH imaju manju temperaturu okoline, jer su dobro provjetreni i imaju dosta ventilatora za hladjenje.

2. razlika proizvodjaca u samom algoritnu preracunavanja

Inace, svi auti mjereni na oba mjesta nemaju razliku snage vecu od 3ks.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...