puki Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 naime vec po 10 put u auto sam provlacio kablove za woofer i jednostavno mi sad nece radit signal od zvucnika.. naime woofer ima pojacalo u sebi i high input je signal jer radio serijski nema činčeve i mos ga hebat ni jedna kombnacija ne radi...probao sam sa drugim kablom za signal i opet isto.. aj jel ima koji strujic ili ko se kuzi da mi to pogleda jer cu podivljat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 Probaj u RS_Lab otići neka ti čovjek pogleda... Znam da je nekim ljudima složio stvari koje nitko nije mogao... 01/2947-506 Robi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 odi kod laca, on je na original hraswebu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
puki Posted July 14, 2009 Author Share Posted July 14, 2009 evo rjesio lac danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now