SVEN Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Zanima me tko je kod njih radio svoje nosace ili ih nosio pojacavat ili kako stvar funkcionira?! Trebam kupiti za auto nove a u servisu su mi 1800kn tri komada. Na one iz tokica ne pomisljam jer ce trajat ravno godinu dana. Kako ide stvar s ovim ? donese se uzorak pa on napravi or what ? vibracije itd ??
Dinnek Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Zanima me tko je kod njih radio svoje nosace ili ih nosio pojacavat ili kako stvar funkcionira?! Trebam kupiti za auto nove a u servisu su mi 1800kn tri komada. Na one iz tokica ne pomisljam jer ce trajat ravno godinu dana. Kako ide stvar s ovim ? donese se uzorak pa on napravi or what ? vibracije itd ?? koliko sam ja čuo vibraciju su puno jače...
meshin Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Moze neki konretniji kontakt za izradu nosaca na "malesnici" ?
SVEN Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 a prico mi je koren da je bajk nostio tamo nosace da mu ovaj pojaca valjda ili neznam sto. zato sam i otvorio ovo da pitam.
Koren Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ma to sam mu ja rekao jer sam tamo isao bajku po nosace. A mislim da je i Japanac tamo dao radit.
mrgud Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 0989089584 križanje Ilice i Gornjeg Vrapča, lijevo prema malešnici, kod drugog križanja desno, dvorište, pokraj nekakvih tepiha i dijelova
meshin Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 0989089584križanje Ilice i Gornjeg Vrapča, lijevo prema malešnici, kod drugog križanja desno, dvorište, pokraj nekakvih tepiha i dijelova Njega docekati bu mi auto vec strunuo .. :drink:
Coupe VD Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Sven...jel pravi Powerflex šta za tvoj auto...??? Ja imao Powerflex i nisu jače vibracije a motor ne mrda... Inače, ako su zamjenski marke onda ni za živu glavu ne uzimati jer ne valjaju ništa...
SVEN Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Powerflex za moj auto ima jedan nosač motora, i to onaj koji je isti kao i z VR6. Posto su druga dva razlicita za njih ne nudi nikakvu verziju dok za VR-a ima sva tri u kompletu. Ni meni nije jasno o kojim vibracijama ekipa priča...kao motor prenosi vibracije. Ok na sto ? Jasno mi je za selene i to ali ovo .. Zamjenske necu uzimati iako mi ovi u tokicu govore ako to je ''njemačka'' marka ali meni je jasno da i u njemačkoj postoje fush proizvodi tako da to ''njemačko'' mi nije sinonim kvalitete cak ni kad su zamjenski dijelovi u igri. Morat cu navratit u vrapce i pitati jer mi je to jedini spas naspram ovih 1800kn za OEM
Dottore Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ja sam iz Tokica nabavio nosace marke Topran i jos traje vec dvije godine. Prije mi motor jako tresao i teze mjenjao brzinu (Poslije sam skuzio da je propao nosac). Svega kostao 480 kn sva tri. Posted via Mobile Device
SVEN Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Jednom kupio selene iz tokica i vise nikada. Ako za 480kn kupis sva tri nosaca onda ti je jasno i koja kvaliteta je tih nosaca. Ne kostaju ovi 1800kn bezveze ali si miran sljedecih 5 godina. Naravno nece ti isto trajat nosaci ako imas 150nm momenta ili 350 kod cipanog auta itd, naglo kretanje i saltanje bla bla..
alex Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 meni na golfu isto popušili nosači....morat ću i to promeniti....dobro si me podsetio... ako nađeš nešto pametno,javi...pa da i ja naručim....
meshin Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ni meni nije jasno o kojim vibracijama ekipa priča...kao motor prenosi vibracije. Ok na sto ? Motori se Tresu.. pogotovo 4-cilindricni, a pogotovo dizeli Pa onda stavis kamen tvrde nosace motora pa stojis na semaforu i ne vlastitom voljom cvokočeš zubima jer se citav auto trese
Gogach Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 (edited) Osjecaj ti je kao da ti je svaki dio auta negdje u kontaktu s mobitelom koji vibrira. Meni osobno, osjecaj koji daje puno bolji osjecaj auta u voznji. Vi koji stavljali cvrsce nosace, kako vam plastike u autu podnijele promjenu? Edited July 14, 2009 by Gogach
SVEN Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Na motoru sam imao PU selene i nosac pa su mi se pocele odsarafljivat plastike, zmigavci itd... nije bas sretno bilo. Nadam se da na autu nije slicno iako po ovom sto kazete nije bas neko sretno rjesenje :huh:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now